Συνάντηση των Αντιδημάρχων Ε. Τασοπούλου και Θ. Ζαγάρα με τους τοπικούς εκπροσώπους της Ελίμειας – Αιανής



Με πρωτοβουλία της Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος, Ε. Τασοπούλου και του Χωρικού Αντιδημάρχου Θ. Ζαγάρα, παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Δήμου, Β. Μπουγιοτόπουλου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση το Σάββατο, 15 Νοεμβρίου 2014,  με τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Ελίμειας-Αιανής, στο πρώην Δημαρχείο της Αιανής.

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο μιας ευρύτερης προσπάθειας συντονισμού και σύμπραξης των τοπικών φορέων με την Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος  σε θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της (διαχείριση απορριμμάτων, ανακύκλωσης, καθαριότητας, πράσινου, αδέσποτων).

Οι τοπικοί εκπρόσωποι γνωστοποίησαν τα περιβαλλοντικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι κοινότητές τους, έθεσαν τους προβληματισμούς και τα ερωτήματά τους στα οποία απάντησαν οι δύο Αντιδήμαρχοι. Ο Δ/ντης Διεύθυνσης Περιβάλλοντος του Δήμου, B. Παπαθανασίου, ο οποίος παρίστατο στη συνάντηση, ενημέρωσε για ζητήματα που αφορούν τη συγκεκριμένη διεύθυνση.

Ακολούθησε γόνιμη συζήτηση και εκφράστηκε, από κοινού, η διάθεση για ουσιαστική και διαρκή συνεργασία για την οποία δεσμεύτηκαν οι δυο Αντιδήμαρχοι.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.