Φως στο «θρίλερ» με το πτώμα σε φρεάτιο κοντά στο Καλονέρι Βοΐου – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες



Δράστες πάλι οι δυο προφυλακισμένοι για τη δολοφονία του βοσκού στο Καλονέρι-Σοκάρουν οι λεπτομέρειες- Τον σκότωσαν για 1000 ευρώ!

Επιβεβαιώθηκαν τελικά οι πληροφορίες για την υπόθεση-»θρίλερ» με το πτώμα που βρέθηκε σε φρεάτιο, κοντά στο Καλονέρι του Δήμου Βοϊου.

Θύμα φέρεται να είναι νεαρός, αλβανικής καταγωγής, ηλικίας 25 ετών, ο οποίος έχει εξαφανιστεί από τον περασμένο Δεκέμβριο και δράστες πάλι οι δυο προφυλακισμένοι άντρες, ηλικίας 26 και 51 ετών, από την Αλβανία,  για τη δολοφονία του επίσης ομοεθνή τους βοσκού στο Καλονέρι, το καλοκαίρι!

Ο 26χρονος, μάλιστα, ο οποίος κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού, ομολόγησε το φόνο και υπέδειξε και το σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα. Σύμφωνα με την κατάθεσή του, το κίνητρο ήταν η ληστεία, καθώς το θύμα θα πήγαινε στην Αλβανία για Χριστούγεννα και είχε μαζί του 1000 ευρώ!

Οι δυο δράστες, μαζί με το θύμα, πήγαιναν προς τη Νεάπολη, όταν βρήκαν πρόσχημα ανάγκης και στάθεμευσαν το αυτοκίνητο στη συγκεριμένη περιοχή. Τότε ο 51χρονος φέρεται να χτύπησε με μαχαίρι τον άτυχο νεαρό, ο οποίος αιμόφυρτος βγήκε από το αυτοκίνητο και προσπάθησε να διαφύγει. Όμως, οι δράστες είχε πυροβόλο όπλο στο πορτ-μπαγκάζ του ΙΧ και τον πυροβόλησαν δυο φορές, με αποτέλεσμα να τον σκοτώσουν.

Μάλιστα, του πήραν και τα… αθλητικά παπούτσια που φορούσε, κάτι που ανέφεραν και οι ίδιοι στην κατάθεσή τους, ενώ το θύμα βρέθηκε, όντως, χωρίς παπουτσια, σήμερα το πρωί, καθώς ανασύρθηκε σε προχωρημένη κατάσταση σήψης από το φρεάτιο.

Π.Π. – Πρωινός Λόγος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.