Πλούσιο σαββατοκύριακο για την Εορδαική Δύναμη εντός και εκτός Ελλάδας



Πλούσιο σαββατοκύριακο για την Εορδαικη Δυναμη, εντος και εκτός Ελλάδας. Η ομάδα με τις μικρές μας αθλήτριες συμμετείχε στην Χαλκίδα, όπου διεξήχθει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων με συμμετοχή πάνω από 1200 άτομα. Τα κοριτσια μας – Σακκου Τριανταφιλια -51kg, Πιριτζαους Πολυχρονια -55kg – στα δύσκολα παιχνίδια έδειξαν τον καλύτερο εαυτό τους όμως ηττήθηκαν στον αγώνα των μεταλλίων και δεν ανέβηκαν στο βάθρο. Αξίζει να σημειωθεί πως η Σάκκου Τριανταφιλία μετά από τέσσερα παιχνίδια ηττήθηκε στον προημιτελικό με σκορ 12-11,αντίστοιχα η Πιρίτζαους Πολυχρόνια ηττήθηκε στον τρίτο αγώνα- στον προημιτελικό με σκόπ 10-9.

Εκτός συνόρων, αγωνίστηκε η Γκανιδου Ειρήνη στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας με την επίλεκτη ομάδα Β. Ελλάδος, η οποία ηττήθηκε στο δεύτερο παιχνίδι- προημιτελικό από την Κροάτισσα αθλητρια. Ένα δυνατό βαθμολογούμενο τουρνουά G1 από την Παγκόσμια Ομοσπονδία με συμμετοχή πολλών χώρων.

Οι αθλητικές υποχρεώσεις των αθλητών μας συνεχίζονται με το ταξίδι στην Γαλλία, όπου θα συμμετάσχουμε στο 10th Paris Open με τις αθλήτριες:
Χριστιδου Γραμματική στην Oλυμπιακή κατηγορία -67kg και
Γκανίδου Ειρήνη στην κατηγορία -53kg.
Κάθε χρόνο 10th Paris Open G1 συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα του ταεκβοντο, αφου συμμετέχουν Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιοι Πρωταθλητές. Στόχος μας,τα καλύτερα αποτελέσματα και η συγκέντρωση βαθμολογίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί τους ανθρώπους που στηρίζουν καθημερινά την προσπάθεια μας, και ιδιαίτερα το γυμναστήριο ΣΤΥΛ και τον φυσιοθεραπευτή Ραφαηλίδη Δημητρη που έχουν αναλάβει την φυσική κατάσταση και αποθεραπεία των αθλητών.
Καλή επιτυχία στον προπονητή Χριστίδη Χρήστο και στους αθλητές μας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.