Το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Ελλησπόντου σε συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας – Περιβάλλοντος & Μεταφορών

Στην σύσκεψη με την Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας – Περιβάλλοντος & Μεταφορών Ελισάβετ Παναγιωτίδου συμμετείχε το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Ελλησπόντου Κοζάνης την Τρίτη 11 – 11 – 2014 στις 11 η ώρα το πρωί σε γραφείο στο κτίριο της Νομαρχίας της Διοίκησης της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.

Παρόν στην συνάντηση ήταν η Περιφερειακή Σύμβουλος και  Εντεταλμένη Σύμβουλος σε θέματα Περιβάλλοντος & Μεταφορών Καρυπίδου Μαρία, ο Αντιδήμαρχος Ελλησπόντου & Υψηλάντη Πουτακίδης Αριστοτέλης, ο Β΄ Αναπληρωματικός Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Μανές Ιωάννης, ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΔΕΗ ‘ΈΝΩΣΗ’, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Ελλησπόντου Κοζάνης Κοκκινίδης Αλέξανδρος, η πρόεδρος του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων – Κατασκευών & Συναφών Επαγγελμάτων Νομού Κοζάνης Ανδρεάδου Ιωάννα και εκπροσωπώντας τον Σύλλογο Ανέργων & Ανάπτυξης Αγίου Δημητρίου – Ρυακίου ο Αγγελής Τριανταφυλλίδης.

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν : 1) οι Μισθοδοσίες – Επιδόματα, 2) οι Θέσεις Εργασίας, 3) Μελέτη Βιωσιμότητας – Επιδημιολογική Μελέτη – Περιβαλλοντική Μελέτη στην περιοχή και τα χωριά που βρίσκονται γύρω από την ΔΕΗ., 4) η Τηλεθέρμανση Ελλησπόντου, 5) ο Ταινιόδρομος μεταφοράς Τέφρας Α9 του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου (Αντικατάσταση με Σωληνωτό), 6) οι Δενδροφυτεύσεις περιμετρικά των ΑΗΣ και των Εγκαταστάσεων – Ταινιόδρομων όπου δραστηριοποιείται η ΔΕΗ.

Από την πλευρά της Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας Ελισάβετ Παναγιωτίδου και της Εντεταλμένης Συμβούλου σε Θέματα Περιβάλλοντος Καρυπίδου Μαρίας υπήρξε η δέσμευση τους για στήριξη στους Φορείς και τα προβλήματα τους για την λύση τους, με την συμμετοχή και την συνεργασία και του Δήμου Κοζάνης.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των προγραμματισμένων συναντήσεων με Αιρετούς και Φορείς της Περιοχής με την από κοινού πρωτοβουλία και συνεργασία του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Ελλησπόντου Κοζάνης, του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων – Κατασκευών & Συναφών Επαγγελμάτων Νομού Κοζάνης και την συμμετοχή του Συλλόγου Ανέργων & Ανάπτυξης Αγίου Δημητρίου – Ρυακίου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.