Ενίσχυση του προγράμματος σίτισης μαθητών στην Κοζάνη από την Τράπεζα Πειραιώς

Με την παρούσα επιστολή, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την ευγενική και πολύτιμη προσφορά σας στο Σύλλογο Α/θμιας Εκπ/σης Κοζάνης.
 
Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε, η πρωτοβουλία του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς να ενισχύσει  το πρόγραμμα σίτισης μαθητών του Συλλόγου μας,  απέδειξε την αγάπη για τους μικρούς μας μαθητές και τις οικογένειές τους που βρίσκονται σε οικονομική δυσχέρεια και αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης.
 
Για τον λόγο αυτό, σας ευχαριστούμε  που στηρίζετε και ενισχύετε με κάθε τρόπο,  το δικό μας   παιδαγωγικό έργο, ευελπιστώντας οι πράξεις αυτές να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση.
 
Ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης για τη γενναιόδωρη προσφορά σας, ευχαριστούμε θερμά, τα στελέχη του ομίλου σας, ιδιαίτερα τον Γενικό Διευθυντή Ηπείρου & Δ. Μακεδονίας   κ. Γούση  Αντώνιο, τον Περιφερειακό Διευθυντή κ.  Βλανιάδη Ιάκωβο, την Διευθύντρια   υποκαταστήματος 11ης Οκτωβρίου & Πατρ. Φωτίου  κ. Κατερίνα Καράτζια

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.