Ραχήλ Μακρή: «Ο Φασισμός είναι ντροπή, όχι τιμή»



Με υπονοούμενα, κρυμμένες απειλές και ύφος Μαρίας Αντουανέτας για άλλη μια φορά η Συγκυβέρνηση των πατριωτών δεξιών και των σοσιαλιστών ρέπει προς τον φασισμό. Ο υφυπουργός Παιδείας Γιώργος Στύλιος απευθυνόμενος στην Βουλευτή Λιάνα Κανέλλη οικειοποιήθηκε την θέση του κ. Κασσιδιάρη, ο οποίος της είχε ασκήσει σωματική βία.

Δεν έχει περάσει πολύ καιρός που  ο κ. Μαρκογιαννάκης  προκειμένου να προστατεύσει το έλλειμμα επιχειρημάτων και απαντήσεων της σοσιαλίστριας υφυπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης χρησιμοποίησε άκρως προσβλητικά σχόλια στο πρόσωπο μου.

Αυτός που χρησιμοποιούσε εκφράσεις όπως: «Είσαι σαβούρα» και «κατανοώ την ιδιαιτερότητά σας και για αυτό σας ανέχομαι» προσπαθεί να ψέξει για ευγένεια υποβιβάζοντας την έννοια της σοβαρότητας.

Η αλήθεια αποκαλύπτεται.  Η Συγκυβέρνηση και ο Πρόεδρος της Βουλής ανέχονται φαινόμενα μισογυνισμού, σεξισμού και φασίζουσας νοοτροπίας, τώρα που αναγκάστηκε να προφυλακίσει το δεκανίκι τους.

Ο φασιστάκος και οι σύμβουλοι με τις ομάδες βιασμού της αλήθειας αποκτούν ακολούθους, τώρα που τα τσεκούρια στην πολυκατοικία της ΝΔ πολλαπλασιάστηκαν.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.