Αντιπροσωπεία του Δήμου Βοΐου στην Αθήνα για το Κληροδότημα «Μανούση» και υπηρεσιακά θέματα του Δήμου



Ιδιαίτερα εποικοδομητική ήταν η συνάντηση που πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Βοΐου, Δημήτριος Λαμπρόπουλος, με τους υπευθύνους του γραφείου Διεύθυνσης του Κληροδοτήματος «Μανούση» στην Αθήνα, κα Καββαδά και κα Βρυώνη.

Αντιπροσωπεία του Δήμου Βοΐου, με επικεφαλή τον Δήμαρχο, αποτελούμενη από τους Αντιδημάρχους Γκερεχτέ Λάζαρο και Κορδίστα Ανδρέα, τον Πρόεδρο Τοπικού Συμβουλίου Σιάτιστας, Δίκο Στέργιο, και τους εντεταλμένους Δημοτικούς Συμβούλους Τζιλίνη Ελευθέριο και Γκάση Εμμανουήλ, και τον δικηγόρο του Δήμου κ Τζαβέλα Σάκη, βρίσκεται στην Αθήνα για διάφορα υπηρεσιακά θέματα του Δήμου, εκ των οποίων το πρόβλημα με τις υποτροφίες του Κληροδοτήματος «Μανούση»,  το θέμα της χρηματοδότησης του Προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι, των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΑμΕΑ και το θέμα των προσλήψεων στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς και το Δήμο.

Σειρά επαφών για θέματα του Δήμου πραγματοποιήθηκαν και στα Υπουργεία Αγροτικής Ανάπτυξης και Εσωτερικών.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τα παραπάνω θα παρουσιαστούν από τον Δήμαρχο στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βοΐου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.