Εργοτάξιο το κέντρο της Κοζάνης!



Σε ένα απέραντο… εργοτάξιο έχει μετατραπεί, πλέον, το κέντρο της Κοζάνης, λόγω των εργασιών ανάπλασης της κεντρικής πλατείας, αλλά, παράλληλα, και εξαιτίας έργων που σχετίζονται με το σημαντικό αυτό έργο που έχει αλλάξει την καθημερινότητα των πολιτών το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Εκτός, λοιπόν, των εργασιών για τη νέα πλατεία, αλλά και για τους πεζόδρομους πέριξ αυτής και ειδικά προς και από τον ιερό μητροπολιτικό ναό του Αγίου Νικολάου, οι οποίες θα εισέλθουν σε…φουλ ρυθμούς μόλις απομακρυνθούν και τα περίπτερα, εδώ και μερικές ημέρες βρίσκεται σε εξέλιξη και έργο της ΔΕΥΑΚ επί της οδού Τσόντζα. Πιο συγκεκριμένα, ξεκίνησε και συνεχίζεται το έργο κατασκευής αγωγού της ΔΕΥΑΚ επί της συγκεκριμένης οδού, καθώς όλα τα προηγούμενα χρόνια δεν υπήρχε αγωγός στο συγκεκριμένο σημείο, και, πλέον, λόγω των εργασιών στην πλατεία, είναι επιτακτική τώρα η κατασκευή του.

Για το λόγο αυτό έχει κλείσει ολόκληρη σχεδόν η οδός Τσόντζα, με το έργο να συνεχίζεται και τις αμέσως επόμενες ημέρες.

 

Π.Π. για τον Πρωινό Λόγο

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.