Συνεχίζεται ο «χορός» των συλλήψεων για κατοχή ναρκωτικών σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα – Δύο νέες συλλήψεις



Σύλληψη 32χρονου ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών στην Πτολεμαΐδα

Κατασχέθηκαν συνολικά 788 γραμμάρια κάνναβης

Χθες το μεσημέρι στην Πτολεμαΐδα, αστυνομικοί του  Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας συνέλαβαν 32χρονο ημεδαπό για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο ερευνών για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο 32χρονος, βρέθηκε στην κατοχή του  και κατασχέθηκε μια  συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης (3,2 γραμμάρια).

Ακολούθως, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε παρουσία δικαστικού λειτουργού, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης και αστυνομικού σκύλου, στο σπίτι του 32χρονου καθώς και σε ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας του που βρίσκονται σε περιοχή της Κοζάνης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 785 γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.


Σύλληψη 34χρονου ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης στην Κοζάνη

Συνελήφθη χθες το απόγευμα στην Κοζάνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης 34χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε συσκευασία με  μικροποσότητα κάνναβης.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης ενώ ο συλληφθείς θα  οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.