ΔΟΥ Κοζάνης: Απίστευτο κι όμως… Κοζανίτικο! Δεν είχαν χαρτί για φορολογική ενημερότητα!



Ο λόγος για την Εφορία (ΔΟΥ) Κοζάνης, όπου σύμφωνα με καταγγελίες πολιτών στον “Πρωινό Λόγο”, το πρωί της Τρίτης δεν υπήρχε χαρτί για να …εκτυπωθούν φορολογικές ενημερότητες!

Όπως μας διευκρίνισαν, ωστόσο, τα ευγενέστατα στελέχη της ΔΟΥ Κοζάνης, χαρτί δεν υπήρξε για περίπου 2-3 ώρες το πρωί της Τρίτης, ενώ αμέσως έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να βρεθεί χαρτί από άλλα παραρτήματα (Πτολεμαΐδα κ.λπ.).

Ο λόγος του πρωτοφανούς αυτού περιστατικού είναι άγνωστος, ενώ οι (ανεπιβεβαίωτες) πληροφορίες αναφέρουν ότι όλα αυτά προκλήθηκαν επειδή ο ανάδοχος – προμηθευτής χαρτιού στη ΔΟΥ δεν είναι πληρωθεί. Ικασίες ή μη τα ανωτέρω σενάρια, δεν αναιρούν το δεδομένο: Ότι εν έτη 2014 η ΔΟΥ Κοζάνης αδυνατούσε (παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των εργαζομένων της ) να δώσει φορολογική ενημερότητα στους φορολογούμενους πολίτες της, με ό,τι και αν αυτό συνεπάγεται…

Τα συμπεράσματα δικά σας…!

Β.Σ. για τον Πρωινό Λόγο

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.