Εθνική Μελέτη Νοσηρότητας και Παραγόντων Κινδύνου στην Κοζάνη



Ο Δήμος Κοζάνης ενημερώνει πως 108 δημότες, επιλεγμένοι με τυχαίο τρόπο από τους χάρτες της Εθνικής Στατιστικής Αρχής, θα πάρουν μέρος στην Εθνική Μελέτη Νοσηρότητας και Παραγόντων Κινδύνου, που υλοποιεί η Ιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με όλες τις Ιατρικές Σχολές της Ελλάδος και το Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Στο πλαίσιο αυτό και για ολόκληρο το Νοέμβριο θα βρίσκονται στο Δήμο μας εκπαιδευμένοι ερευνητές και ιατροί του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης προκειμένου να πάρουν συνεντεύξεις και μετρήσεις.

Είναι σημαντικό για την αποτελεσματικότητα της έρευνας να ανταποκριθούμε σε μια τόσο σημαντική έρευνα και να συνεργαστούμε, γιατί, εκτός των άλλων, οι συμμετέχοντες στη μελέτη πρόκειται να επωφεληθούν σημαντικά καθώς:

Θα κάνουν έναν πλήρη και ασφαλή έλεγχο της ατομικής τους υγείας (check up) χωρίς την παραμικρή επιβάρυνση.
Θα έχουν σημαντικές πληροφορίες και εξατομικευμένες συμβουλές.
Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους γιατρούς και να διατυπώσουν όποια απορία.
Τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεών τους θα τους σταλούν ταχυδρομικά.
Σε περίπτωση που οι εξετάσεις τους θα χρήζουν περαιτέρω επεξήγησης θα έχουν τη δυνατότητα ατομικής συμβουλευτικής και παραπομπής σε εξειδικευμένους επαγγελματίες υγείας, χωρίς καμία επιβάρυνση.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.