Διακοπές ρεύματος την Κυριακή 2 Νοεμβρίου σε αρκετές περιοχές της ΚοζάνηςΑπό τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./Περιοχή Κοζάνης ανακοινώνεται ότι :

Την Κυριακή 2-11-2014 θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος από ώρα 8:00 έως 14:30 στις εξής περιοχές: Άργιλος, Βόρειο Τμήμα Νέου Κλείτους, στρατιωτικές εγκαταστάσεις Βατερού, περιοχή Πρωτοχωρίου από διασταύρωση προς Άργιλο εώς την είσοδο του οικισμού του Πρωτοχωρίου, περιοχή γύρω από αντιπροσωπία αυτοκινήτων Κατάκη, περιοχή γύρω από Κέντρο Επίπλου Αθηνών προς Κρόκο, περιοχή Καρυδίτσας γύρω από τη βιοτεχνία του Γιαννακίδη, περιοχή Λευκόβρυσης γύρω από τη Γεωργική Σχολή και το κλειστό γυμναστήριο εώς την είσοδο του οικισμού.

Επίσης την Κυριακή 2-11-2014 θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στον Υ/Σ 6 Λευκοπηγής, στο τμήμα του οικισμού, στην έισοδο από Κοζάνη (περιοχή γύρω από το βενζινάδικο), η διακοπή θα είναι διάρκειας 2 ωρών από τις 8:00 έως 10:00.

Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση ενδεχομένως και νωρίτερα.

Γι’ αυτό τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.