Δήλωση Δημάρχου Κοζάνης ενόψει του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου

Στα πλαίσια της δεξίωσης που παραχωρήθηκε στο Δημοτικό κατάστημα της πόλης της Κοζάνης, ενόψει του εορτασμού της ιστορικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, ο Δήμαρχος δήλωσε τα εξής:

«Το μήνυμα της ημέρας, σήμερα, είναι ότι μπορούμε και πρέπει να υπερβούμε τον εαυτό μας, μπορούμε και πρέπει να ξεπεράσουμε τις όποιες παθογένειες και τους διχασμούς και ενωμένοι ως κοινωνία, σε πνεύμα συνεργασίας και αλληλεγγύης, να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε δυσκολία. Το έπος του ’40 αποτελεί τεράστιο δίδαγμα από το οποίο οφείλουμε να κρατήσουμε τα θετικά, τα όμορφα, τα σημαντικά και να πορευθούμε στο μέλλον με επίγνωση και σοφία. Το σημερινό μήνυμα είναι μήνυμα συνεργασίας, μήνυμα αγώνα και κοινής προσπάθειας ώστε ως κοινωνία, ως λαός, ως χώρα, να κατορθώσουμε να επανατοποθετηθούμε στο παγκόσμιο στερέωμα και να χτίσουμε την εικόνα που αξίζει στους Έλληνες. Ο αγώνας των Ελλήνων αποτελεί παγκόσμιο σημείο αναφοράς και κατέθεσε μεγάλο μερίδιο στην παγκόσμια παρακαταθήκη θυσιών και ηρωισμού. Είναι στο χέρι όλων, εφόσον έχουμε πετύχει στο παρελθόν, μπορούμε να πετύχουμε και τώρα»

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.