Ο Αλέξανδρος Γεωργιάδης σχετικά με την υπόθεση Σώρρα

Τον Αρτέμη Σώρρα τον υποστηρίζουν και τον στηρίζουν επώνυμοι και απλοί πολίτες. Όλοι εμείς γνωρίζουμε την πραγματική αλήθεια και την παρουσιάζουμε μπροστά σας ανάγλυφη και αυθεντική.

Είναι απογοητευτικό γιατί αναγκαζόμαστε εμείς να το πράξουμε στη θέση άλλων, που είναι τα ΜΜΕ και τα αρμοδία οργάνα του κράτους.

Θα παρατηρήσετε ότι έχει επιβληθεί, έξωθεν, γενική και αυστηρή σιωπή σε οτιδήποτε αφορά το πιο πάνω ζήτημα. Για παράδειγμα, διάφοροι “εγκεκριμένοι” “δημοσιογράφοι” καταφέρθηκαν με καυστικά σχόλια ενάντια στον κ. Σώρρα και την πρόταση του.

Στην συνέχεια παρασιώπησαν την Απόφαση του Δικαστηρίου της 28ης Ιουνίου 2013 σύμφωνα με την οποία όλες οι κατηγορίες εναντίον του κ. Αρτέμη Σώρρα και του Προέδρου της END Δρ. Μανώλη Λαμπράκη κατέπεσαν και αθωώθηκαν πανηγυρικά.

Δηλαδή όσα οι “εγκεκριμένοι” “δημοσιογράφοι” ισχυρίστηκαν και με αρθρογραφία τους κατηγόρησαν τον κ. Σώρρα ως απατεώνα, το δικαστήριο αποφάσισε ακριβώς το αντίθετο.

Επιπλέον είδαμε από τηλεοράσεως τον Άδωνη Γεωργιάδη να απειλεί με μηνύσεις και φυλάκιση τον Αρτέμη Σώρρα και να τον αποκαλεί απατεώνα, να μην εμφανίζεται καν στην ακρόαση ο ίδιος, αλλά στην συνέχεια, μετά την απόφαση του δικαστηρίου, κανένα μέσον επικοινωνίας δεν έχει μπει στον κόπο να αποκαταστήσει την αλήθεια.

Εν κατακλείδι, τα χρεόγραφα είναι κατατεθειμένα σε Τράπεζα του εξωτερικού σε λογαριασμό με υπεύθυνο θεματοφύλακα (custodial) έτοιμα να πιστωθούν και να ρευστοποιηθούν σε λογαριασμό της Ελληνικής Κυβέρνησης. Εξυπακούεται ότι η Κυβέρνηση της Ελλαδος θα συναινέσει και θα συμφωνήσει την όλη διαδικασία .

Προσέξτε, γράφτηκαν άρθρα συκοφαντικά εναντίον του κ. Σώρρα, άφησαν εντυπώσεις, και στη συνέχεια η απόφαση του δικαστηρίου παρασιωποιήθηκε παντελώς, όχι τυχαίως βεβαίως.
Αποδεικνύεται ακόμα μια φορά ότι κάποιοι “δημοσιογράφοι” παίρνουν εντολές από ισχυρά τραπεζικά ιδρύματα και η προσφορά του κ. Αρτέμη Σώρρα είναι μια κλασσική περίπτωση παραπληροφόρησης από “δημοσιογράφους” οι οποίοι έχουν εξευτελίσει πρωτόγνωρα την δημοσιογραφία.

Όπως αντιλαμβάνεστε τα ΜΜΕ ποδηγετούνται από τα κέντρα εξουσίας και μας ενημερώνουν όπως σε αυτούς έδωξεν.
Είναι φανερό ότι επαφίεται στον κάθε πολίτη να ερευνήσει και να ψάξει σε βάθος για να αποκρυπτογραφήσει την αλήθεια.
Υπάρχουν κατατεθημένα πραγματικά έγκυρα έγγραφα τα οποία αποκαθιστούν και εδραιώνουν την πάσα αλήθεια.

Η συμβολή του κάθε ενός από εμάς είναι καθοριστικής και υψίστης σημασίας. Ο καθένας μας έχει να παίξει ένα ρόλο μικρό ή μεγάλο στην επίτευξη του στόχου που είναιέναςκαιμοναδικός.
Είναι φανερό ότι χρειάζεται τεράστια λαϊκή πίεση προς τους αρμοδίους για να εξαναγκαστούν να έρθουν σε συμφωνία και να αποδεχτούν την προσφορά Αρτέμη Σώρρα. Σας είναι κατανοητό ότι έχουμε ως κράτος παραδοθεί στην Τρόικα και αντιλαμβάνεστε ότι αυτός ο δρόμος του μνημονίου είναι εντελώς αδιέξοδος.

Η Κυβέρνηση είναι γνώστης με κάθε λεπτομέρεια της πρότασης Σώρρα, και πρέπει να απαντήσουν γιατί προτιμούν την Τρόικα.
Έχουμε κάθε δικαίωμα να ξέρουμε!

Μην περιμένουμε από τους άλλους και μόνο,  για να λύσουμε αυτό το τεράστιο πρόβλημα.

Υπεύθυνος είναι ο κάθε ένας από εμάς.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.