Πινακίδες σήμανσης στον «κόμβο» Καισαρειάς – ΡυμνίουΜια νέα προσθήκη, μετά την ασφαλτόστρωση των τελευταίων 15 μέτρων, είδαμε τις προηγούμενες μέρες στην επίμαχη διασταύρωση των δρόμων Καισαρειάς – Ρυμνίου και Αιανής-Ρυμνίου. Πρόκειται για την τοποθέτηση πινακίδων σήμανσης*, που θα συμβάλλουν -έστω, κατ’ ελάχιστον- στην ασφαλέστερη διάβαση των οχημάτων από το σημείο αυτό.

Τονίζουμε βέβαια ότι η επικινδυνότητα στη διασταύρωση εξακολουθεί να παραμένει πολύ μεγάλη -χρειάζεται και επιπλέον σήμανση- και βέβαια είναι απαραίτητη η κατασκευή του κόμβου -σε επίπεδο νέων εξαγγελιών, θα …ξεκινήσει την άνοιξη του 2015-.

Κατά τα λοιπά, στο δρόμο αυτό μέσω Καισαρειάς προς τα Καμβούνια, εξακολουθούν να παραμένουν σε εκκρεμότητα η κατασκευή κόμβου στη διασταύρωση της Καρυδίτσας, η παράκαμψη του Κήπου και κυρίως η κάκιστη κατάσταση που βρίσκεται το τμήμα του δρόμου από το Ρύμνιο μέχρι τη διασταύρωση Τριγωνικού -σε δυο μάλιστα σημεία έχουμε μεγάλη διάβρωση πλαϊνού οδοστρώματος!

Γ.Μαστρ. mikrovalto.gr

*ΥΓ Ερώτημα: Πως πείστηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες και προχώρησαν στην τοποθέτηση πινακίδων σήμανσης, κάτι που απέφευγαν -ίσως είχαν και δίκιο- να κάνουν μέχρι τώρα;

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.