Δήμος Κοζάνης: Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης στις 29 Οκτώβρη 2014, το Σώμα θα κληθεί να αποφασίσει την πλήρωση θέσης του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης.

Με αφορμή την  ανωτέρω συνεδρίαση κατά τη διάρκεια της οποίας θα διεξαχθεί η διαδικασία επιλογής, σας επανακοινοποιούμε πως  οι ενδιαφερόμενοι για τη θέση, μπορούν να καταθέσουν σχετική δήλωση στο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, μέχρι και την έναρξη της συνεδρίασής του, η οποία θα γίνει στις 29-10-2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00, στο «Κοβεντάρειο» κτίριο,  Χαρισίου Μούκα & Κοβεντάρων στην Κοζάνη.

Όλες οι υποψηφιότητες πρέπει να συνοδεύονται απαραιτήτως από βιογραφικό σημείωμα που να περιλαμβάνει ολοκληρωμένα στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνα, διεύθυνση, email.)

Πληροφορίες παρέχονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, από το γραφείο δημοτικού συμβουλίου Κοζάνης (Δημαρχείο, Πλατεία Νίκης 1, γραφείο 9. Αρμόδιος υπάλληλος Μανδραβέλης Θεόδωρος, τηλ. 24613-50328).

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.