Συνδιάσκεψη του Δικτύου Συνδικαλιστών Ριζοσπαστικής Αριστεράς Π.Ε. ΚοζάνηςΜΕΤΑ από 128 χρόνια ταξικών αγώνων οι εργαζόμενοι συνεχίζουν να γράφουν την ιστορία τους.

Χιλιάδες είναι αυτοί που αγωνίζονται σήμερα, ενώ αμέτρητες είναι οι δράσεις διαμαρτυρίας και αντίστασης που, είτε δεν γίνονται γνωστές είτε απαξιώνονται πλήρως από τα κατεστημένα ΜΜΕ.

Είναι αγώνες ανιδιοτέλειας, αυτοθυσίας και αλληλεγγύης.

Το εργατικό κίνημα στη χώρα μας ξεπερνά τη φάση της υποχώρησης και της ήττας, ανοίγοντας νέους δρόμους για την αξιοπρέπεια της εργασίας.

Η προοπτική για ένα ανεξάρτητο, μαζικό και ταξικό εργατικό κίνημα, μακριά από τις κηδεμονεύσεις και τον εργοδοτικό συνδικαλισμό, είναι εφικτή.

-Αυτόν το δρόμο έδειξαν οι αγώνες στην ΕΡΤ, στη χαλυβουργία, στα σχολεία, στα νοσοκομεία, στα πανεπιστήμια, στα εργοστάσια.

-Αυτόν το δρόμο δείχνουν σήμερα οι καθαρίστριες που συμβολίζουν την αξιοπρέπεια και τον ηρωισμό της εποχής μας.

Καλούμε τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, τους νέους και τις νέες που ζουν στην ανεργία και που ακυρώνονται οι σπουδές και τα πτυχία τους, τους άνεργους και τους ανασφάλιστους, τους ελαστικά απασχολούμενους, τους απόμαχους της δουλειάς, όλους όσους είναι σήμερα τα μεγάλα θύματα των μνημονίων, σε συλλογική δράση και αντίσταση.

-ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΑΞΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ.

-ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑ.

Όλοι και όλες το Σάββατο 25/10/14 στις 6 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης στη συνδιάσκεψη που διοργανώνει το ¨ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΕ ΚΟΖΑΝΗΣ¨ και η Εκτελεστική Επιτροπή του ¨ΜΕΤΑ¨

Στη συνδιάσκεψη συμμετέχουν:
ΔΟΥΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ μέλος Γεν. Συμβουλίου ΜΕΤΑ και Εκτελεστικής Επιτροπής ΓΣΕΕ.
ΤΟΥΣΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής ΜΕΤΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.