Διάλεξη με θέμα «Προληπτικά μέτρα αντιμετώπισης του ιού EBOLA» πραγματοποιήθηκε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης



Κύριος στόχος της ήταν η ενημέρωση του αστυνομικού προσωπικού σχετικά με τον ιό EBOLA και η λήψη προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπισή του

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014, στην Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης, διάλεξη με θέμα «Προληπτικά μέτρα αντιμετώπισης του ιού EBOLA ».

Η διάλεξη, οργανώθηκε από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης μετά από πρωτοβουλία της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας και είχε ως κύριο στόχο της, την ενημέρωση του αστυνομικού προσωπικού σχετικά με τον ιό EBOLA και την λήψη προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπισή του. Το θέμα ανέπτυξαν ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υγείας-Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής – Ιατρός Παθολόγος κ. Σταύρος Γιαννακίδης και ο Ιατρός Βιοπαθολόγος-Μικροβιολόγος κ. Ευάγγελος Καζάκος.

Την εκδήλωση παρακολούθησε το προσωπικό όλων των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης.

Παρόμοιες  διαλέξεις έλαβαν χώρα στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Γρεβενών, Καστοριάς και Φλώρινας, ενώ ανάλογες έχουν ήδη προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν και στην Πτολεμαΐδα.

Τέτοιες δράσεις θα επαναλαμβάνονται στο μέλλον προκειμένου να διατηρείται ενήμερο το αστυνομικό προσωπικό της περιφέρειάς μας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.