Ενημερωτική Εκδήλωση: «Παραγωγή ενέργειας από βιομάζα και Εξοικονόμηση ενέργειας για τις ανάγκες δημόσιων και ιδιωτικών κτιρίων στο νομό Γρεβενών»

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Γρεβενών του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος /Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας και το Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας,  διοργανώνουν στην Αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών (Δημαρχείο Γρεβενών, Πλατεία Ελευθερίας 1, Γρεβενά), την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 18.00, ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Παραγωγή ενέργειας από βιομάζα και Εξοικονόμηση ενέργειας για τις ανάγκες δημόσιων και ιδιωτικών κτιρίων στο νομό Γρεβενών».

Πιο συγκεκριμένα θα παρουσιαστούν οι εξής ενότητες:
Α) «Ποσοτικά και ποιοτικά στοιχεία βιογενών αποβλήτων από το νομό Γρεβενών: Αγροτικά απόβλητα, βιογενή απόβλητα βιομηχανιών, οικιακά βιογενή απόβλητα, απόβλητα κτηνοτροφικών μονάδων».

Παρουσίαση: Ντώνας Ιωάννης, Πρόεδρος Ν.Ε. Γρεβενών Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ.

Β) «Συμπαραγωγή θερμοτητας – ηλεκτρισμού από βιοαέριο για δημόσια και ιδιωτικά κτίρια – Βασικές γνώσεις και νέες εξελίξεις από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας».

Παρουσίαση: Τσιαμήτρος Δημήτριος, Επίκουρος Καθηγητής ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας

Γ) «Εξοικονόμηση ενέργειας σε δημόσια κτίρια – καλές πρακτικές από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας».

Παρουσίαση: Στημονιάρης Δημήτριος, Καθηγητής Εφαρμογών ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας, Επιστημονικός Υπεύθυνος έργου PEEBPE.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.