ΑΣΕΠΟΠ: Εξώδικο κατά του δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού!



Εξώδικο κατά του δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού Αθαανάσιου Κοσματόπουλου, για τα όσα ανέφερε σε εκπομπές τοπικών τηλεοπτικών σταθμών για τις εξαγωγές ροδάκινων, πρόκειται να αποστείλει εντός των επόμενων ημερών ο ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού!

Στην απόφαση αυτή κατέληξε η γενική συνέλευση του επιτυχημένου και γνωστού σε ολόκληρη την Ελλάδα συνεταιρισμού, η οποία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή, με τη συμμετοχή 300 και πλέον μελών του ΑΣΕΠΟΠ.

Σύμφωνα με τη διοίκηση του συνεταιρισμού, τα όσα ανέφερε ο δήμαρχος Αθανάσιος Κοσματόπουλος για τη δυνατότητα εξαγωγών προς τη Ρωσία, παρά το εμπάργκο και την άρνησή των ροδακινοπαραγωγών της περιοχής να δεχθούν τη δική του μεσολάβηση συνιστούν δυσφήμιση και τον καλούν, μέσα σε μια εβδομάδα, να εμφανιστεί στα τοπικά ΜΜΕ και να ανακαλέσει τα όσα έχει υποστηρίξει. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Πρωινού Λόγου», σε διαφορετική περίπτωση ο ΑΣΕΠΟΠ θα προσφύγει δικαστικά κατά του δημάρχου!

Ο «Π.Λ.» έθεσε υπόψη του Αθανάσιου Κοσματόπουλου την εν λόγω σημαντική εξέλιξη, με το δήμαρχο Σερβίων-Βελβεντού να δηλώνει λακωνικά «Καλώς να το δεχτώ το εξώδικο. Το περιμένω και θα απαντήσω»…

Παναγιώτης Πλιάτσιος – “Πρωινός Λόγος”

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.