Τουρνουά μπάσκετ στο γυμναστήριο του ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας για συλλόγους, σωματεία, παλαιμάχους και αθλούμενους

Το ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, διοργανώνει στο κλειστό γυμναστήριο του, στην Κοζάνη, τουρνουά μπάσκετ στο οποίο έχουν δικαίωμα συμμετοχής, όλοι οι σύλλογοι, σωματεία, παλαίμαχοι και  ελεύθερα αθλούμενοι.

Οι συμμετοχές δηλώνονται σε ομάδες ( ελάχιστος αριθμός  10 άτομα ).
   
Το τουρνουά θα διαρκέσει τουλάχιστον δυο μήνες (ανάλογα με τις συμμετοχές) και οι διοργανωτές προγραμματίζουν η κάθε ομάδα, να παίξει τουλάχιστον πέντε παιχνίδια.
   
Οι κατηγορίες που θα δηλώσουν συμμετοχή οι ενδιαφερόμενοι είναι:

1. ΜΑΖΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ  Δικαίωμα συμμετοχής σ’ αυτή την κατηγορία, έχουν άτομα που είναι γεννημένα το 1984 και ηλικιακά μεγαλύτερα. Κάθε ομάδα μπορεί να χρησιμοποιήσει σε κάθε παιχνίδι μέχρι δυο άτομα (διαφορετικά ή ίδια)  μικρότερης ηλικίας, γεννημένα 1979 και μεγαλύτερα.

2. ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ  Δικαίωμα συμμετοχής σ’ αυτή την κατηγορία, έχουν άτομα ανεξαρτήτου ηλικίας.

3. ΜΙΝΙ 2001  Δικαίωμα συμμετοχής, παιδιά γεννημένα 2001 και μικρότερα.

4. ΜΙΝΙ 2002  Δικαίωμα συμμετοχής, παιδιά γεννημένα 2002 και μικρότερα.

5. ΜΙΝΙ 2003  Δικαίωμα συμμετοχής, παιδιά γεννημένα 2003 και μικρότερα.

6. ΜΙΝΙ 2004  Δικαίωμα συμμετοχής, παιδιά γεννημένα 2004 και μικρότερα.

7. ΜΙΝΙ 2006  Δικαίωμα συμμετοχής, παιδιά γεννημένα 2006 και μικρότερα.

Το κάθε άτομο έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο σε μια ομάδα. Σαν δήλωση συμμετοχής της ομάδας, είναι το πρώτο φύλλο αγώνα, που αγωνίστηκε ο παίκτης.

Τα άτομα που δηλώνονται στο φύλλο αγώνα για το παιχνίδι είναι μέχρι 15 και μπορούν να αλλάξουν στο επόμενο παιχνίδι, με την προϋπόθεση να μην παίξανε σ’ άλλη ομάδα.

Δηλώσεις συμμετοχής πληροφορίες μέχρι την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014, στο κλειστό γυμναστήριο του ΤΕΙ στην Κοζάνη. Τηλέφωνο επικοινωνίας  2461040162– 4  εσωτερικό 289.
Email: gymnastirio@teiwm.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.