Νέα επιτυχία για Γραμματική Χριστίδου και Εορδαϊκή ΔύναμηΞανά στο βάθρο η Γραμματική Χριστίδου. Αυτή την φορά  η αθλήτρια της Εορδαϊκής Δύναμης κατέλαβε την 2η θέση, αφού στον τελικό αποχώρησε τραυματισμένη δίνοντας πρώτα  όμως σκληρή  μάχη.  

Η ίδια με την εμφάνιση της επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε καλή φόρμα αυτή την περίοδο και δείχνει να ανεβάζει ρυθμούς ενόψει πιο σημαντικών και καθοριστικών αγώνων που έπονται.

Αξίζει δε να σημειωθεί πως η Γραμματική Χριστίδου έλαβε μέρος στο μίνι πανευρωπαϊκό τουρνουά της Βόνης στην Γερμανία, στο οποίο συμμετείχαν 400 αθλητές.

Η επιτυχία της φαντάζει μεγάλη δεδομένου τον αριθμό των συμμετεχόντων και του επιπέδου τους.  
 
Η Γραμματική Χριστίδου  και το Δ.Σ της Εορδαϊκής Δύναμης  μετά το πέρας των αγώνων ευχαρίστησαν τους προπονητές  Χρήστο Αλμασίδη,   Λάκη Εφραιμίδη και τον Γιάννη Δάκο  που την συνόδευσαν στο συγκεκριμένο meeting.

Σημειωτέον ότι ο κ. Γιάννης Δάκος ήταν ο άνθρωπος ο οποίος  ήταν εκ των συντελεστών της συγκεκριμένης διοργάνωσης και υποστηρικτής των Ελλήνων αθλητών.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.