Επίσκεψη Δημάρχου Κοζάνης στο Μαμάτσειο Γενικό ΝοσοκομείοΟ Δήμαρχος Κοζάνης, Λευτέρης Ιωαννίδης, συνοδεία του Αντιδημάρχου Ελλησπόντου-  Δημητρίου  Υψηλάντη, Τέλη  Πουτακίδη, συναντήθηκε σήμερα, Δευτέρα 20 Οκτώβρη, με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου «Μαμάτσειο-Μποδοσάκειο», Γιώργο Παύλου.

Ο Δήμαρχος, αφού ενημερώθηκε για τις σοβαρές δυσλειτουργίες και ελλείψεις που αντιμετωπίζουν οι νοσοκομειακές μονάδες υγείας, με κύριο το ζήτημα υποστελέχωσής τους, δεσμεύθηκε πως η  Δημοτική Αρχή θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου προς όφελος του πολίτη.

Ο Δήμαρχος ζήτησε ενημέρωση σχετική με την πλήρωση θέσης γενικού ιατρού ο οποίος θα καλύψει τις υπηρεσίες υγείας στη Δημοτική Ενότητα Ελλησπόντου. Ο κος Παύλου απαντώντας, τόνισε, πως η δημοσίευση διορισμού του έγινε στις 17/10/2014 και πως εντός των επόμενων ημερών θα αναλάβει και επισήμως τα καθήκοντά του.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.