Σκληρή ανακοίνωση του Σ.Φ. Κοζάνης «ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ» για την «ξεφτίλα» της ομάδας



Μια πραγματική ΞΕΦΤΙΛΑ παρακολούθησαν σήμερα όσοι παραβρέθηκαν σήμερα στο ΔΑΚ Κοζάνης.

Η ομάδα μας αντάλλαξε ρόλους και όνομα με έναν Οπούντιο Μαρτίνου και ηττήθηκε με 0-7 μια από τις πιο βαριές εντός έδρας της ιστορίας της.

Τα λιοντάρια αποχώρησαν από το γήπεδο και σύσσωμοι και εξοργισμένοι κατηγορούμε ευθέως την διοίκηση και συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές γι’αυτό το φιάσκο.Με τη στάση τους αυτή επιβεβαιώνουν πως μόνο να διώξουν θέλουν τον κόσμο από το γήπεδο και να μείνουν αυτοί μεταξύ τους να κάνουν την Κοζάνη μια ομαδούλα ανάμεσα σε όλα τα ανύπαρκτα χωριά της Ελλάδας.

Ντροπή σε όλους όσους φταίνε για το σημερινό αποτέλεσμα είμαστε απέναντί τους και επιθυμούμε την άμεση φυγή από την ομάδα όσων ευθύνονται για τη σημερινή εικόνα της ομάδας.Ότι προσπάθεια και να έχουμε καταβάλει για να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο πηγαίνει στο καλάθι των αχρήστων μετά από το σημερινό αίσχος.

Όμως,εμείς δεν θα σας κάνουμε την χάρη δεν θα μείνετε μόνοι σας στο γήπεδο η Κοζάνη είναι ο λαός της και είναι πολύ πιο δυνατός από όλους όσους την πολεμάνε και χαίρονται με ήττες σαν την σημερινή.

ΚΟΖΑΝΑΡΑ μέχρι το τέλος μέχρι να σας νικήσουμε όλους.

 

Σ.Φ. Κοζάνης ”ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ”

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.