Οι φοιτητές του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας σε παγκόσμιο φοιτητικό διαγωνισμό και στην ημερίδα «ΙΕΕΕ DAY 2014»



Στον παγκόσμιο φοιτητικό διαγωνισμό προγραμματισμού “IEEEXtreme Programming Competition 8.0”  θα συμμετάσχουν οι φοιτητές του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, μέλη του φοιτητικού παραρτήματος της ΙΕΕΕ (IEEE Student Branch) του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής στην Καστοριά.

Ο Διαγωνισμός  IEEEXtreme έχει διάρκεια 24 ώρες (από το Σάββατο 18/10/2014 3:00 έως Κυριακή 18/10/2014 3:00). Οι φοιτητές διαγωνίζονται ως ομάδα του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας μαζί με άλλες ομάδες Ιδρυμάτων διεθνώς στον προγραμματισμό πάνω σε 20 προβλήματα που στέλνονται ηλεκτρονικά από την ΙΕΕΕ σε πραγματικό χρόνο κατά την διάρκεια του διαγωνισμού. Η ομάδα του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής αποτελείται από τους:

 

Team Name:

APL43

Team School:

TEI Kastoria

Team Country:

Greece

Team Administrator:

ALBION KOUKI (koukialbion@yahoo.com)

Team Members:

ALBION KOUKI (koukialbion@yahoo.com) , STERGIOS GIANNOULOUDIS (sgiann77@yahoo.com) , ATHANASIOS KORAKAS (thanoskorakas@gmail.com)

Team Proctor:

ANGELOS MICHALAS (amichalas@kastoria.teikoz.gr)

Team Proctor Members:

SPYROS NIKOLAOU (s.nikolaou@kastoria.teikoz.gr), DIMTIRIS FOTIADIS (d.fotiadis@kastoria.teikoz.gr)

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό υπάρχουν στην ιστοσελίδα: http://www.ieee.org/xtreme

Επίσης τη Δευτέρα 20/10/2014 θα πραγματοποιηθεί η ημερίδα  “ΙΕΕΕ DAY 2014” από το φοιτητικό παράρτημα της ΙΕΕΕ  (IEEE Student Branch) του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής στην Καστοριά. Η Ημερίδα θα ξεκινήσει στις 11:00 και θα λήξει περίπου στη 15:00. Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.