2o OctoberVesp 10-11 & 12 Οκτωβρίου 2014 στην Κοζάνη



Πέρυσι… και φέτος.

Το πρώτο octobervesp το κατέγραψε η ιστορία σαν μια από τα κορυφαίες εκδηλώσεις των vespisti στο πανελλήνιο.

Η φιλοξενία, οι βόλτες στις ομορφιές του τόπου μας, οι γεύσεις, ήταν όλα εκείνα που έκαναν τους επισκέπτες του octobervesp να το βάλουν στο καλεντάρι των εξορμήσεών τους με τις αγαπημένες τους βέσπες.

Το vespa club kozani είναι για τη σαιζόν 2014-15 το club με τα περισσότερα και σημαντικότερα event πανελληνίως καθώς πέρα από το octobervesp και το 500 miles road του ανατέθηκαν ( μετά από ψηφοφορία στην πανελλήνια συγκέντρωση στην Πάτρα) και οι διοργανώσεις των πανελλήνιων συναντήσεων για τη σαιζόν που μόλις ανοίγει.

Το φετινό octobervesp στο τριήμερο 10-11-12 Οκτωβρίου φιλοδοξεί να συνεχίσει με τα χαρακτηριστικά του πρώτου octobervesp. Αυτά που του έδωσαν ταυτότητα, αυτά που έκαναν την εκδήλωση θεσμό.

Κι αν οι περυσινές συμμετοχές ξεπέρασαν τις προσδοκίες των διοργανωτών, οι φετινές θα είναι αυτές που θα δώσουν ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στην διοργάνωση.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Παρασκευή 10/10 από τις 2 το μεσημέρι ως τις 8 το βράδυ καλωσόρισμα, δηλώσεις συμμετοχής και barbecue στο χώρο του vespa club και αφού συγκεντρωθούν όλοι οι συμμετέχοντες, βόλτα στην πόλη με κατάληξη στο sugarlounge για το πρώτο party.

Το Σάββατο το πρωί δηλώσεις εναπομεινάντων συμμετοχών, καφεδάκι, βουτηματάκι και στις 12.30 ξεκινάμε τη βόλτα για την όμορφη Σιάτιστα. Εκεί θα επισκεφτούμε αρχοντικά και το οινοποιείο «Δυο Φίλοι» όπου θα «γευσιγνώσουμε» ντόπιο κρασί και μεζέδες. Η επιστροφή στην πόλη της Κοζάνης θα έχει ανασύνταξη δυνάμεων και στις 9 το βράδυ συγκέντρωση στο club. Νυχτερινή βόλτα στην πόλη, φωτογράφιση στον …«Μαμάτσιο» και party στις ράγες. Με live, χάλκινα,dj, λαχειοφόρο αγορά, πλούσια δώρα και εκπλήξεις  

Καλούμε όλους τους φίλους, με vespa ή χωρίς, να μας ακολουθήσουν στις όμορφες «διαδρομές» μας.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας και όλους όσους συνέβαλαν σστη πραγματοποίηση της διοργάνωσης.   

 

Με τιμή το ΔΣ του vespa club Kozani

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.