Απολύτως σύμφωνοι οι ΑΝ.ΕΛ. Κοζάνης με το να τεθεί εκτός Κ.Ο. του κινήματος η Ραχήλ Μακρή

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Κοζάνης εκφράζουμε την πλήρη συμφωνία μας με την απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος, να θέσει εκτός αυτής τη βουλευτή της Περιφερειακής μας Ενότητας, κα Ραχήλ Μακρή, μετά την αδικαιολήγητη άρνηση της να παραστεί για εξηγήσεις σε προγραμματισμένη συνεδρίαση, αποστέλλοντας υπόμνημα με μη αποδεκτό και άκρως προσβλητικό περιεχόμενο.

Επίσης οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Κοζάνης δηλώνουμε ότι ενωμένοι, συντεταγμένοι με μπροστάρηδες τον Πρόεδρο Πάνο Καμμένο, την Κοινοβουλευτική Ομάδα και όλα τα Όργανα του Κινήματος, συνεχίζουμε τον αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία και τήρηση του Συντάγματος, μέσω της κατάργησης του μνημονίου και της πτώσης των υπηρετών του.

Επιστροφές, καταστροφές και φαντασιώσεις που κάποιοι και κάποιες προβλέπουν, αποτελούν όνειρο θερινής νυκτός δυστυχώς για αυτούς.

Υ.Γ. Η έδρα εκπροσώπησης στην Βουλή των Ελλήνων της Π.Ε. Κοζάνης, ανήκει σε όλους τους ψηφοφόρους των ΑΝ.ΕΛΛ., δυστυχώς η ματαιοδοξία και η έπαρση είναι κακοί σύμβουλοι.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.