Παλαίμαχοι Αιανής VS Βετεράνοι ΠΑΟΚ – «…Για την Ηλιαχτίδα»



Είμαστε εδώ για να παίζουμε ποδόσφαιρο. Να χαιρόμαστε το ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο των άγραφων νόμων, το ποδόσφαιρο των ιδανικών. Αυτό που έδινε, δίνει και θα συνεχίσει να δίνει χαρές. Όσο κι αν το έχει θαμπώσει η βία, ο επαγγελματισμός κι ο κακός παραγοντισμός. Σε αυτό το “γρασίδι” κινείται από την αρχή της η ομάδα Παλαιμάχων της Αιανής.

Μέσα από το γήπεδο τιμά, συμβάλει, βοηθά. Όπου υπάρχει ανάγκη και έχουμε τη δυνατότητα θα είμαστε παρόντες. Έχοντας επ ώμου τον αθλητικό σάκο και τη διάθεση για προσφορά αλλά και ποδόσφαιρο στα ύψη. Σε αυτό το πλαίσιο ειναι κι ο φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου ανάμεσα σε εμάς, τους ταπεινούς, και τους βετεράνους του ΠΑΟΚ. Αυτούς που θαυμάζαμε στα γήπεδα πριν κάποια χρόνια. Πρώτον να συμβάλουμε με τις μικρές μας δυνάμεις στο τιτάνιο έργο της “Ηλιαχτίδας” και δεύτερον να γεμίσουμε εμείς από ποδοσφαιρικές εμπειρίες έστω και τώρα στα 40 plus.

Γι’ αυτό και καλούμε όλους όσοι μπορούν να παρευρεθούν στο Δημοτικό γήπεδο Αιανής, την Δευτέρα 13 Οκτωβρίου στις 5 το απόγευμα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.