Στο τέλος του Οκτωβρίου οι 600 μόνιμες προσλήψεις στην ΔΕΗ μεταξύ των οποίων σε Κοζάνη και Φλώρινα



Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου, και αφού προηγουμένως ολοκληρωθεί η διαδικασία υποβολής αιτήσεων στον διαγωνισμό του ΔΕΔΔΗΕ, θα εκδοθεί από το Εθνικό Τυπογραφείο η πρώτη από τις δύο προκηρύξεις της ΔΕΗ, που αφορούν την πρόσληψη συνολικά 600 εργαζομένων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, με σχέση εργασίας αορίστου χρόνου.

Σύμφωνα με το Εθνος Εργασίας ήδη το ΑΣΕΠ βρίσκεται σε συνεννόηση με στελέχη της επιχείρησης προκειμένου να λυθούν κάποια εκκρεμή ζητήματα που έχουν να κάνουν με την εντοπιότητα κάποιων θέσεων στην περιφέρεια και οι τελικές λεπτομέρειες αναμένεται να οριστικοποιηθούν γύρω στα μέσα του μήνα.

Η πρώτη προκήρυξη που θα βγει «στον αέρα» αφορά 16 θέσεις Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στις ειδικότητες Οικονομολόγων, Διοικητικού και Λογιστικού. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν τουλάχιστον μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών για τη θέση του ενδιαφέροντός τους, ενώ απαιτείται, μεταξύ άλλων, άριστη γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή και άριστη γνώση τουλάχιστον μίας ξένης γλώσσας (Αγγλικής, Γαλλικής ή Γερμανικής).

Η δεύτερη προκήρυξη θα αφορά κυρίως τεχνικό προσωπικό Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αλλά και ορισμένους πτυχιούχους ΑΕΙ και ΤΕΙ, οι οποίοι θα στελεχώσουν τα κεντρικά γραφεία της επιχείρησης, τη Διεύθυνση Πληροφορικής και άλλες Διευθύνσεις, τα Λιγνιτικά Κέντρα, τις Διευθύνσεις Υδροηλεκτρικής Παραγωγής, τους Ατμοηλεκτρικούς και Τοπικούς Σταθμούς Παραγωγής. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επιτυχόντες θα τοποθετηθούν σε υπηρεσίες όλης της χώρας, ενώ η πλειονότητα των θέσεων εντοπίζεται στην Κοζάνη, τη Φλώρινα, την Αρκαδία, τη Βέροια και στα Χανιά.

Οι βασικές ειδικότητες αφορούν Τεχνίτες Δικτύων, Τεχνικούς Σταθμών, Ηλεκτρολόγους, Τεχνικούς Ορυχείων, Μηχανοτεχνικούς, Τεχνικούς Εξοπλισμού, Τεχνικούς ΜΕΚ, Χειριστές Μηχανημάτων, Οδηγούς κ.ά.

Πηγη: Έθνος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.