Ο Δήμος Βοΐου για τη μετακίνηση υπαλλήλων του Δήμου για υπηρεσιακούς λόγους



Τις τελευταίες ημέρες αποτέλεσε θέμα συζήτησης σε ορισμένα μέσα ενημέρωσης η απόφαση του Δημάρχου Βοΐου να προχωρήσει στην μετακίνηση υπαλλήλων του Δήμου για υπηρεσιακούς λόγους, όπως προβλέπεται από το νόμο και σε ορισμένες περιπτώσεις επιβάλλεται για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών.

Κάποιοι υπηρέτες της ενημέρωσης, παρότι τελείωσαν οι εκλογές, συνεχίζουν να είναι ανεβασμένοι στο άρμα της πρώην Δημοτικής Αρχής, εξυπηρετώντας ακόμη τα συμφέροντά της.

Είναι δικαίωμα του εκάστοτε Δημάρχου να τοποθετεί υπαλλήλους και να τους αναθέτει αντικείμενο εργασίας όπως αυτός κρίνει ότι είναι σωστό και αναγκαίο σύμφωνα πάντοτε με τις υπηρεσιακές ανάγκες του Δήμου. Σε συνάντηση που έκανε ο Δήμαρχος κ. Λαμπρόπουλος με όλους τους υπαλλήλους του Δήμου την πρώτη εβδομάδα ανάληψης καθηκόντων στο Δήμο ενημέρωσε  όλους τους εργαζόμενους ότι θα προχωρήσει σε μετακινήσεις υπαλλήλων καθαρά για υπηρεσιακούς λόγους .

Προς ενημέρωση των πολιτών και αποκατάσταση της αλήθειας, σας  αναφέρουμε ότι οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι μετακινήθηκαν για λόγους που έχουν να κάνουν με την εξυπηρέτηση υπηρεσιακών αναγκών των εν λόγω δημοτικών κοινοτήτων όπου μεταφέρθηκαν, έχοντας ως βασικό κριτήριο την εμπειρία που διαθέτουν σε συγκεκριμένα αντικείμενα ώστε να διευθετήσουν αντίστοιχα προβλήματα του Δήμου.

Οι δημοτικές ενότητες στις οποίες μεταφέρονται οι συγκεκριμένοι  υπάλληλοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα σε κάποιους τομείς και οι υπάλληλοι αυτοί κρίθηκαν οι πιο κατάλληλοι για να τα αντιμετωπίσουν με την εμπειρία που διαθέτουν.

Όσοι βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα και να μιλήσουν για πολιτικές διώξεις, καλύτερα να αφήσουν τον σχεδιασμό του Δήμου στη νέα Δημοτική Αρχή, η οποία είναι η μόνη εκείνη που μπορεί να κρίνει ποιος και που θα προσφέρει καλύτερα.

Η νέα Δημοτική Αρχή Βοΐου σχεδιάζει τον τρόπο που θα διοικήσει με βάση την επίλυση των προβλημάτων και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, αυτό δεσμεύτηκε να κάνει και αυτό εφαρμόζει. 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.