4η Σχολή Εθελοντών Διασωστών από την Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας



Η Ε.Δ.Ο.Π προσκαλεί όποιον επιθυμεί, άνω των 18 ετών να παρακολουθήσει την 4η Σχολή Εθελοντών Διασωστών, διάρκειας 5 μηνών, και αφού λάβει την απαραίτητη εκπαίδευση ,να προστεθεί ως νέο μέλος στην οικογένεια της Ε.Δ.Ο.Π σαν εθελοντής διασώστης, έτοιμος να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο.

Έμπειροι διασώστες και επαγγελματίες, θα παρέχουν εκπαίδευση στους τομείς:

• των πρώτων βοηθειών,
• της ορεινής διάσωσης,
• των μαζικών καταστροφών,
• της ναυαγοσωστικής
• των τηλεπικοινωνιών.

Η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας είναι μια διασωστική ομάδα , της οποίας τα μέλη, άντρες και γυναίκες, απλοί πολίτες, προσφέρουν εθελοντικά τη βοήθεια τους, όταν αυτό κριθεί απαραίτητο, όπως για παράδειγμα, σε περιπτώσεις ακραίων καιρικών φαινόμενων, φυσικών καταστροφών και κάθε είδους έκτακτης ανάγκης, υπό τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας..

Η Ε.Δ.Ο.Π. ιδρύθηκε το 2005 και λειτουργεί ως μη κερδοσκοπική και μη κυβερνητική οργάνωση.

Το 2006 αναγνωρίστηκε από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας Ελλάδος και έλαβε τον αριθμό 14 του μητρώου εθελοντικών οργανώσεων Γ.Γ.Π.Π.Ε.

Σε κάθε στιγμή κινδύνου, ακόμη και στην καθημερινότητά μας, όλοι έχουμε σημαντικό ρόλο να βοηθήσουμε τόσο τον εαυτό μας όσο και τους γύρω μας. Εμείς θα σου προσφέρουμε τις γνώσεις, τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο, για μια σωστή διαχείριση των κρίσιμων καταστάσεων.

Μπορείς να γίνεις και εσύ ένας κρίκος στην αλυσίδα του εθελοντισμού.

Κόστος εγγραφής στην ομάδα :25 €.

Έναρξη σχολής :Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα : 69444423632, 6972186977

Ε-mail : edop.2006@yahoo.gr
www.edop.gr

Facebook: ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.