Συλλυπητήριο του Σ.Φ. Κοζάνης «ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ» για τον άδικο χαμό του Κώστα Κατσούλη

Ο σύνδεσμος φιλάθλων Κοζάνης τα Λιοντάρια με αφορμή τον άδικο χαμό του φιλάθλου του Εθνικού Πειραιώς θέλει να εκφράσει την βαθιά θλίψη και τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του θύματος για το σημερινό συμβάν.

Ταυτόχρονα, εκφράζουμε την αγανάκτηση μας για κάθε ακραία συμπεριφορά στις κερκίδες τον γηπέδων και καταδικάζουμε κάθε γεγονός που μπορεί να προκαλέσει τον θάνατο σε συνανθρώπους μας στο χώρο των γηπέδων.

Οφείλουμε όλοι οι φίλαθλοι να καταλάβουμε πως κανείς δεν είναι εχθρός μας επειδή υποστηρίζει μια άλλη ομάδα,στις δημοκρατικές κοινωνίες όλοι έχουν το δικαίωμα της διαφορετική επιλογής και κανένας φίλαθλος δεν είναι ανώτερος από κάποιον άλλο.

Μακάρι στο μέλλον να μην επαναληφθούν άλλες τέτοιες σκηνές και να δούμε και πάλι τα πέταλα των γηπέδων γεμάτα με κόσμο και των 2 αντίπαλων ομάδων χωρίς διαχωριστικά κάγκελα και αστυνομία να χωρίζουν τους φιλάθλους.

Σ.Φ. Κοζάνης ”ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ”

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.