Μια μοναδική εμφάνιση του κιθαρίστα του Ozzy Osbourne, Gus G, στην Κοζάνη



Μια μοναδική συναυλία έχει ετοιμάσει το Old School Blues Rock Bar στο κέντρο της Κοζάνης, την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου με τον Gus G, κιθαρίστα του Ozzy Osbourne.

Ο Gus G. γεννήθηκε με το όνομα Κώστας Καραμητρούδης στη Θεσσαλονίκη, στις 12 Δεκεμβρίου του 1980. Είναι ένας αναγνωρισμένος μουσικός του heavy-metal, ο οποίος παίζει τώρα με τον Ozzy Osbourne. Έχει παίξει επίσης με τους Mystic Prophecy, Nightrage, Arch Enemy και Dream Evil. Είναι ένας από τους νεότερους μουσικούς του metal που έχει φτάσει σε μεγάλο επίπεδο στην κιθαριστική τεχνική. Στα 18 του χρόνια, έφυγε από την Ελλάδα για να γραφτεί στο διάσημο μουσικό κολλέγιο του Μπέρκλεϊ, στη Βοστόνη. Αλλά μόλις μετά από μερικές εβδομάδες, τα παράτησε και ξεκίνησε να δουλεύει προσπαθώντας να χτίσει ένα όνομα στο metal κύκλωμα. Την περίοδο που ήταν στο Μπέρκλεϊ, συναντήθηκε με τον Τζο Σταμπ, τον οποίο αναγνωρίζει ως μία από τις μεγαλύτερες επιρροές του.

Ο Gus G είναι πλέον πολύ δημοφιλής στην μεταλλική κοινότητα με φίλους όπως οι James Murphy, Marty Friedman και ο, εκλειπών πλέον, Dimebag Darrell.

Τον Ιούλιο του 2005 αντικατέστησε προσωρινά τον Christopher Amott, τον κιθαρίστα των Arch Enemy, στην περιοδεία του Ozzfest και επίσης συμμετείχε στο άλμπουμ των Doomsday Machine παίζοντας στο τραγούδι “Taking Back my Soul”. Έχει κάνει πολλές φιλικές συμμετοχές σε διάφορους καλλιτέχνες, όπως παίζοντας σόλο-κιθάρα στα τραγούδια “Felonies of the Christian Art” και “Life Deprived” των Old Man’s Child, στο άλμπουμ In Defiance of Existence, και στο άλμπουμ Gallows Gallery των γιαπωνέζων Sigh.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.