Ανακοινώσεις του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού & Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Καλούνται  οι εκπρόσωποι των Αθλητικών Συλλόγων που χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Κοζάνης, του Στρατιωτικού Γηπέδου και του Κλειστού της ΣΚ΄ΡΚΑΣ, να παραβρεθούν την Δευτέρα, στις 1 μ.μ. το μεσημέρι, σε συνάντηση με την πρόεδρο και τους εκπροσώπους του ΟΑΠΝ στο κλειστό Γυμναστήριο της Σκ’ρκας.

Στόχος της συνάντησης  είναι να επισκεφτούμε όλοι μαζί τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Σκ’ρκας όπως και αυτές του ΔΑΚ,  να δούμε από κοντά τα προβλήματα και να καταγράψουμε τις ελλείψεις.

Μετά την επιθεώρηση των δυο παραπάνω αθλητικών χώρων  θα ακολουθήσει σύσκεψη στην αίθουσα συνεντεύξεων του ΔΑΚ
για να συζητήσουμε όλοι μαζί και να προτείνουμε εφικτούς τρόπους επίλυσης των προβλημάτων, εντάσσοντας τον όλο σχεδιασμό σ’ έναν βραχυπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο προγραμματισμό.  

Βασική επιδίωξη όλων μας πρέπει να είναι η εύρυθμη λειτουργία των αθλητικών δημοτικών εγκαταστάσεων ούτως ώστε όλοι οι δημότες μας να είναι σε θέση ανεμπόδιστα να κάνουν ορθολογική χρήση αυτών.

Παρακαλούνται και όσοι πολίτες ή μεμονωμένοι αθλητές έχουν να καταθέσουν συγκεκριμένες προτάσεις να παρευρεθούν στη συνάντηση αυτή.

 


 

 

Η πρόεδρος του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού & Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης συγχαίρει θερμά τους συντελεστές του Θετροδρομίου Κοζάνης για την πρώτη θέση που κατέλαβε το θεατρικό τους έργο «Η Φόνισσα», στο 15ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Ορεστιάδα Έβρου.

Στο παραπάνω φεστιβάλ, μεγάλος νικητής του διαγωνιστικού μέρους αναδείχθηκε το Θεατροδρόμιο Κοζάνης με το θεατρικό έργο “Η Φόνισσα” του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη σε σκηνοθεσία Γιώτη Βασιλειάδη, το οποίο κυριολεκτικά σάρωσε, συγκεντρώνοντας οκτώ συνολικά βραβεία:
– 1ο βραβείο καλύτερης παράστασης,
– 1ο βραβείο κοινού καλύτερης παράστασης,
– Βραβείο φωτισμού (Σάκης Παπαδόπουλος),
– Βραβείο μουσικής σύνθεσης (Δημήτρης Δημόπουλος),
– Βραβείο Α΄ ανδρικού ρόλου (Κώστας Ιωαννίδης),
– Βραβείο ενδυματολογίας (Βενετία Νάση),
– Βραβείο σκηνογραφίας (Γιώτης Βασιλειάδης),
– Βραβείο σκηνοθεσίας(Γιώτης Βασιλειάδης).
Μας κάνατε υπερήφανους και σας ευχόμαστε να συνεχίσετε με τον ίδιο ρυθμό.

 


 

 

Η πρόεδρος του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης συγχαίρει τους μαθητές του 3ου ΓΕΛ Κοζάνης Μαριάνθη Παπαθανασίου, Αγγελική Σιτηρά, και Νικόλαο Δάλλα για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Δασικά Μονοπάτια: Δρόμοι του χθες και του σήμερα» και για τη διάκριση τους στον πανελλήνιο διαγωνισμό για τα δάση και τη δασοπονία στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού διαγωνισμού «Young people in European Forests».

Η τιμητική αυτή διάκριση τους δίνει το δικαίωμα συμμετοχής σε πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς στον Εθνικό Δρυμό Πάρνηθας στις 15 και 16 Οκτώβρη. Επιπλέον τους ανοίγει το δρόμο συμμετοχής στον αντίστοιχο ευρωπαϊκό διαγωνισμό.

Ένα μεγάλο μπράβο στους ανωτέρω μαθητές αλλά και στους υπόλοιπους συμμαθητές τους της ίδιας περιβαλλοντικής ομάδας καθώς και στους καθηγητές, Τριανταφύλλου Ευαγγελία (συντονίστρια του προγράμματος), Αλεξάνδρου Αλέξη, Δαρδούμπα Σάκη και Πάλλα Αναστασία ως μέλη της Παιδαγωγικής Ομάδας.

Προσωπικά, ως πρώην μέλος της εκπαιδευτικής κοινότητας του 3ου ΓΕΛ Κοζάνης, αισθάνομαι ιδιαίτερα ικανοποιημένη διαπιστώνοντας  πως η παράδοση του συγκεκριμένου σχολείου  σε καινοτόμες δράσεις και σε προγράμματα περιβαλλοντικής του Υπουργείου Παιδείας παρουσιάζουν τον ίδιο δυναμισμό εδώ και 20 χρόνια. Παράλληλα όμως αισθάνομαι και ιδιαίτερη χαρά γιατί συμμετείχα και γω πέρυσι τον Απρίλιο σε μια από τις δραστηριότητες της Περιβαλλοντικής Ομάδας, όταν πραγματοποίησαν ορειβατική εξόρμηση στην κοιλάδα του  Μεσιανού Νερού στο Μπούρινο και παρακολούθησα από κοντά τις προσπάθειες των καθηγητών να μυήσουν τους μαθητές τους στον μαγικό κόσμο των βουνών που μας περιβάλλουν.

Η πρόεδρος του Οργανισμού Αθλητισμού,  Πολιτισμού & Νεολαίας

ΦΑΝΗ ΦΤΑΚΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.