Ραχήλ Μακρή για την συνάντηση Σαμαρά – Μέρκελ: «Η σιωπή ενός υποταγμένου πρωθυπουργού»Στην πρώτη συνάντηση του Σαμαρά με την Ανγκελα Μέρκελ τον Αύγουστο του 2012 ο έλληνας πρωθυπουργός ζήτησε  «Ανάσα για το μεγάλο μακροβούτι».

Ο αέρας του τελείωσε πριν καν βουτήξει πνίγοντας την Ελληνική Κοινωνία. Το μνημόνιο που υπηρέτησε σκότωσε ανθρώπους από αναθυμιάσεις μαγκαλιών, οδήγησε γέροντες με πετσοκομμένη σύνταξη στην πείνα, στέρησε την πρόσβαση των πολιτών στη δωρεάν υγεία και οδήγησε χιλιάδες νέους σε άλλες χώρες προς αναζήτηση δουλειάς.

Η ανάπτυξη που ευαγγελίζεται δεν ήλθε ποτέ και το ξεπούλημα βαφτίστηκε διαθρωτικές αλλαγές.

Ο Σαμαράς έσκυψε το κεφάλι για άλλη μια φορά στην καγκελαρία. Δεν τόλμησε να ορθώσει κουβέντα για φοροελαφρύνσεις, δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί τα σπίτια των Ελλήνων από τις ληστρικές επιδρομές των funds.

Παρά τις φαμφάρες των καναλιών που διαστρεβλώνουν το αυτονόητο. Παρά την άρνηση των βολεμένων από μια κυβέρνηση διαφθοράς, η σιωπή του υποταγμένου δεν θα πνίξει για άλλη μια φορά τον Ελληνικό Λαό.

Οι πολίτες αναγνωρίζουν την κυβερνητική αποτυχία ως διαρκές αδίκημα και απαιτούν την θεσμική και συνταγματική ανατροπή για την εγκαθίδρυση μιας κυβέρνησης Εθνικής αξιοπρέπειας με προτεραιότητα τον λαό και όχι το χρέος.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.