1ο Photoshooting Challenge για το «Χαμογελο του Παιδιού» από το μεζεδοπωλείο «Ντομάτα» στην Πτολεμαΐδα



Μια νέα προσπάθεια ενίσχυσης  του Χαμογέλου του Παιδιού ξεκίνησε από την Πτολεμαΐδα! Στο κατάστημα-μεζεδοπωλείο Ντομάτα φωτογραφήθηκαν φίλοι και πελάτες του καταστήματος με σκοπό την ενίσχυση του Χαμόγελου του Παιδιού! Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21/09/2014 στον χώρο του καταστήματος και  η ιδέα βρήκε ανταπόκριση στον κόσμο ο οποίος και συμμετείχε με το ποιο δυνατό του χαμόγελο!  

Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης οι διοργανωτές προκάλεσαν-προσκάλεσαν ένα καφέ-μπαρ της πόλης να πράξει το ίδιο ενώ προέτρεψαν όποιον επιθυμεί να πραγματοποιήσει και αυτός στο χώρο του το δικό του Photoshooting Challenge.

Λίγα λόγια για το Photoshooting Challenge.

1) Σκοπός:  είναι η οικονομική ενίσχυση του Χαμόγελου του Παιδιού.
2) Απαραίτητη η επικοινωνία με το Χαμόγελο του Παιδιού
3) Διαδικασία : Φωτογραφιζόμαστε όπως εμείς επιθυμούμε είτε στο χώρο εργασίας, γυμναστικής, άθλησης, ψυχαγωγίας κ.λ.π, τοποθετούμε έναν κουμπαρά  για να μαζευτούν τα χρήματα και αφού ολοκληρωθεί η φωτογράφηση αποστέλλουμε το ποσό και προκαλούμε-προσκαλούμε τον επόμενο ή τους επόμενους…

Για να κάνουμε το Χαμόγελο ενός Παιδιού ποιο δυνατό.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.