Σύσκεψη για τη συγκρότηση της Γραμματείας ΠΑΣΕΒΕ ΕορδαίαςΚαλούμε κάθε αυτοαπασχολούμενο, μικρέμπορο, μικροβιοτέχνη, ελεύθερο επαγγελματία, αυτοκινητιστή,  οδηγό ταξί,  συνταξιούχο, την  Πέμπτη στις 25 Σεπτέμβρη στις 7.00μμ σε σύσκεψη για τη συγκρότηση της Γραμματείας ΠΑΣΕΒΕ Εορδαίας. Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Συνδικάτου Εργαζομένων και Εργατοτεχνιτών στην Ενέργεια στην οδό Β. Σοφίας 34 στον 1ο όροφο.

Για να οργανώσουμε τη δράση μας ενάντια στην  τρομοκρατία που ασκείται από την συγκυβέρνηση με αφορμή τα χρέη των αυτοαπασχολούμενων με δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους της βιοπάλης να απειλούνται (από Εφορεία, Τράπεζες, Δήμους κ.λπ.) με κατάσχεση των κόπων μιας ζωής, την επαιτεία επιδομάτων και την μακροχρόνια ανεργία. Επειδή  μόνο η ενωμένη πάλη όλων των λαϊκών στρωμάτων μπορεί να βάλει εμπόδια στην υλοποίηση των αντιλαϊκών μέτρων ΕΕ, μονοπωλίων που προωθεί η συγκυβέρνηση. Κανένας μόνος του!

ΛΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

ΠΑΣΕΒΕ Εορδαίας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.