Απάντηση Δήμου Σερβίων – Βελβεντού σχετικά με το περίπτερο του δήμου στην 30η Εμποροβιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού έχει θέσει μέσα στις πρώτες και άμεσες προτεραιότητες την αξιοποίηση – ανάδειξη – προώθηση του τουριστικού αποθέματος του δήμου. Ήδη προεκλογικά κατατέθηκε και άμεσα θα υλοποιηθεί, συγκεκριμένο πρόγραμμα συνολικών και επιμέρους δράσεων, παρεμβάσεων και έργων υποδομής μέσα από το οποίο θα αξιοποιηθεί ουσιαστικά και προς όφελος της τοπικής κοινωνίας το πλούσιο και αναξιοποίητο αυτό τουριστικό απόθεμα.
 
Μία από τις βασικές παραμέτρους αυτού του προγράμματος είναι η τουριστική προβολή του δήμου μέσα από μεγάλες κλαδικές εκθέσεις, διεθνείς και εσωτερικές, με αποκλειστικό δηλαδή περιεχόμενο τον τουρισμό.
 
Αναφορικά με την 30η Εμποροβιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας που λειτουργεί στο Εκθεσιακό Κέντρο των Κοίλων και τη ΄΄δημόσια δυσαρέσκεια΄΄ του Προέδρου της Τ.Κ. Νεράιδας για το περίπτερο του δήμου όπως αυτή εκφράστηκε σε επιστολή του προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να επισημάνουμε τα εξής:  

Η φιλοσοφία κατασκευής του περιπτέρου παραπέμπει και συμβαδίζει αισθητικά με τα τοπικά και παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής αλλά και με τη γενικότερη φιλοσοφία της λειτουργίας της Έκθεσης.

Παράλληλα όμως δεν αποκλείστηκαν από το περίπτερο και συμμετέχουν οι επιχειρήσεις του δήμου που προσφέρουν υπηρεσίες, όπως είναι και οι τουριστικές επιχειρήσεις ξενοδοχεία – ξενώνες κ.α. ενώ έχουν τοποθετηθεί και ενημερωτικά φυλλάδια τουριστικού περιεχομένου.

Η τουριστική προβολή δεν είναι κάτι αυθαίρετο και δεν γίνεται κατά το δοκούν.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.