Χαιρετισμός Πάρι Κουκουλόπουλου στα εγκαίνια του καταστήματος ΟΓΑ στην ΚοζάνηΧαιρετισμό απηύθυνε ο Πάρις Κουκουλόπουλος, Αν. Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στη σημερινή εκδήλωση των εγ καινίων του καταστήματος Ο.Γ.Α. στην Κοζάνη τονίζοντας, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Η λειτουργία του καταστήματος του ΟΓΑ στη Δυτική Μακεδονία είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους 63.000 συνταξιούχους και ασφαλισμένους του Οργανισμού.
Συμπίπτει χρονικά με την προσπάθεια που κάνουμε στον τόπο μας για μια μεγάλη στροφή στον πρωτογενή τομέα για γρήγορη και ασφαλή έξοδο από την κρίση και κυρίως για την ενίσχυση της απασχόλησης.
Θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά γιατί η σημερινή Διοίκηση του ΟΓΑ αντιμετώπισε με σοβαρότητα ένα ζήτημα για το οποίο προσπαθούσαμε χρόνια.
Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω τον μέχρι πρότινος Υποδιοικητή του ΟΓΑ Μιχάλη Τζελέπη γιατί με εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου ήρθε πολλές φορές στην Κοζάνη προκειμένου να φτάσουμε στη σημερινή μέρα.
Τέλος, θεωρώ υποχρέωσή μου να τονίσω στους ασφαλισμένους του ΟΓΑ ότι δεν πρόκειται να θιγούν οι ενισχύσεις που λαμβάνουν, με παρακρατήσεις υπέρ του ΟΓΑ, γιατί πολύ απλά οι ενισχύσεις είναι ακατάσχετες για όλους τους Ευρωπαίους αγρότες.
Ήδη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ με ομόφωνη απόφασή της έχει επεξεργαστεί σχετική τροπολογία για το συγκεκριμένο θέμα και είναι έτοιμη να την καταθέσει, εάν και εφόσον χρειαστεί».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.