Η Σύλλογος Αεροσφαίρισης Ωμέγα στην 30η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Κοίλων στην ΚοζάνηΕίμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο Σύλλογος αεροσφαίρισης Ωμέγα σε συνεργασία με το Επιμελητήριο και με το φορέα διαχείρισης του «Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης» ξεκίνησε ήδη, κόντρα στη δύσκολη οικονομική συγκυρία, τις διαδικασίες συμμετοχής στην 30η «Εμποροβιοτεχνική και Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας» που θα πραγματοποιηθεί από 17 έως 22 Σεπτεμβρίου 2014, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Εκθεσιακού Κέντρου του Νομού μας.

Η αποδειγμένη αθλητική και αγωνιστική εμπειρία και η εξειδικευμένη τεχνογνωσία σχετικά με το ιπποτικό άθλημα της αεροσφαίρισης(AIRSOFT), όσο και οι επαφές που έχουν πραγματοποιηθεί από τα μέλη της Διοίκησης με άλλους συλλόγους της χώρας αλλά και του εξωτερικού θα είναι στην διάθεση σας προκειμένου να γνωρίσετε μια μοναδική δραστηριότητα τόσο σε ένταση όσο και σε αγωνιστική άμιλλα.

Σας περιμένουμε.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.