Δήλωση Ραχήλ Μακρή για την λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές

Το θρησκευτικό και το ανθρώπινο δικαίωμα ανάπαυσης των εργαζομένων και των ιδιοκτητών μικρομεσαίων επιχειρήσεων δεν γίνεται κατανοητό από τους κυβερνώντες. Αυτοί που δεν κατανοούν ότι στον Ελληνικό λαό λείπουν τα χρήματα ενώ περισσεύει ο χρόνος, ας ρωτήσουν έναν άνεργο. Αυτοί που δεν θέλουν να καταλάβουν ότι τα εξαντλητικά ωράρια οδηγούν σε καταπάτηση των ελάχιστων εναπομείναντων  εργασιακών δικαιωμάτων και σε λουκέτο τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες αδυνατούν να ανταγωνιστούν τους πολυεθνικούς κολοσσούς, ας ρωτήσουν έναν άστεγο που τα χρέη της λιτότητας του στέρησαν το νοικοκυριό και τον έστειλαν στον δρόμο.

Με δηλωμένη την αδυναμία του Δένδια να κατανοήσει το Σύνταγμα και τα γνωστά αποτελέσματα της θητείας του στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξης ή Προστασίας της Κυβέρνησης από τον Πολίτη δεν επιτυγχάνεται ανάπτυξη ούτε καν με την σέσουλα του μπακαλόγατου. Η σοβαρότητα έχει εκλείψει από την Συγκυβέρνηση που παραδέχεται πλέον δημόσια την υποταγή της στις επιταγές της τρόικα και την περιφρόνηση της για το Σύνταγμα και τις ανάγκες του Ελληνικού Λαού.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.