Εκλογές ανάδειξης μελών Δ.Σ. Vespa Club Κοζάνης



Η βέσπα εκτός από καθημερινό μέσο μεταφοράς είναι άποψη και τρόπος ζωής, ενώ θυμίζει έντονα τον ρομαντισμό και τη χαμένη αθωότητα μιας άλλης εποχής.

Το Vespa Club Κοζάνης ιδρύθηκε το 2010 από λίγους φίλους με ιδιαίτερη αγάπη για τη Vespa. Από τότε η παρέα αυξάνεται και πληθαίνει, και σήμερα το club αριθμεί παραπάνω από 40 ενεργά μέλη. Στόχος του club δεν είναι μόνο η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των φίλων της Vespa για το scooter τους… Στην Ελλάδα της κρίσης και των δυσάρεστων καθημερινών γεγονότων, με “όχημα” και κοινό σημείο αναφοράς την Vespa ως μέσο διαφυγής, η σύσφιξη των δεσμών μεταξύ των μελών και η καλή παρέα σε ένα πανέμορφο χώρο είναι το μεγαλύτερο δώρο από τα μέλη μας προς τους ίδιους.

Φέτος στην πανελλήνια συνάντηση της Πάτρας συμμετείχαν 15 μέλη του Vespa Club Κοζάνης συνοδεύοντας με καμάρι τις όμορφες «κυρίες». Η ανελλιπής και πολυμελή παρουσία των μελών του Club στις πανελλήνιες συναντήσεις vespa, χειμερινές και καλοκαιρινές, στα μόλις 4 χρόνια που λειτουργεί το Club καθώς και οι επιτυχημένες «ντόπιες» διοργανώσεις (Octobervesp, 500 μίλια) έχουν κατατάξει το Vespa Club Κοζάνης στα πιο δυναμικά Club πανελληνίως. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την ανάθεση της διοργάνωσης των πανελλήνιων συναντήσεων για το 2015. Στην ψηφοφορία που διεξήχθη μεταξύ των εκπροσώπων των club, το Vespa Club Κοζάνης επικράτησε της υποψηφιότητας του Club των Χανίων με ψήφους 11 αντί 7. Η πόλη της Κοζάνης αλλά και η ευρύτερη περιοχή, αναμένεται να γίνει η πόλη της θρυλικής «Σφήκας» καθώς οι διοργανώσεις των πανελλήνιων συναντήσεων αλλά και οι διοργανώσεις που γίνονται θεσμός όπως το Octobervesp, και τα 500 miles road θα προσελκύσουν εκατοντάδες vespisti. Το Vespa Club Κοζάνης διαισθανόμενο την ευθύνη των προσεχών διοργανώσεων καλεί όλα τα μέλη του να συμπράξουν παρέα με το νέο Δ.Σ. έτσι ώστε οι «βόλτες» που θα γίνουν με αφετηρία την πόλη μας και τη συμμετοχή vespisti από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό να μείνουν αξέχαστες σε όλους μας.

Την ερχόμενη Τετάρτη 17.09.2014, και ώρα 20.00 θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την εκλογή του νέου Δ.Σ. που θα αναλάβει καθήκοντα. Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα θα πρέπει να το δηλώσουν το αργότερο μέχρι την Τρίτη.

Η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη.

Vespa Club Κοζάνης
Ι. Τράντα 15
vckozanis@gmail.com

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.