Περί Αντιρατσιστικού νόμου – Άρθρο του Αλέξανδρου ΓεωργιάδηΕίπε κάποιος αξιότιμος έφεδρος: “έβγαλαν αντιρατσιστικό νόμο!” Αν διαβάσετε τον αντιρατσιστικό νόμο δίπλα έχει την φωτογραφία μου! Τόσα χρόνια δεν είχε βγει, τώρα βγήκε ο αντιρατσιστικός; Έχει εννέα άρθρα, τι τα χρειάζονται; Όμως αγαπητοί συν-Έλληνες εκβίασαν τον Σαμαρά οι λέσχες της Αμερικής, να βγάλει οπωσδήποτε αντιρατσιστικό. Δεν φαντάζεστε πόσο μ’ αρέσει ο αντιρατσιστικός. Όμως μια και είμαι εδώ θα σας αναγγείλω μερικά πράγματα.

ΤΟ Κ.Ι.Σ.Ε. ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

Αυτοί κάνουν ρατσισμό και θα σας δώσουμε στοιχεία στις επόμενες μέρες. Δημιούργησαν το 1890 το Κ.Ι.Σ. δηλαδή το Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο. Δηλαδή συγνώμη, γιατί το είπατε Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο;; αφού το Ισραήλ έγινε το 1947 !!! Που το ξέρατε ότι θα φτιαχτεί Ισραήλ; Φτιάχνετε πρώτα το Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο στην Ελλάδα όπου είναι κράτος εν κράτει; Αυτό είναι ρατσισμός! Κατά τον νόμο τον Ελληνικό. Και τις επόμενες μέρες θεωρώ και θα ζητήσω από το λαό μας και μέσα από το διαδίκτυο να έρθουν δικηγόροι να καταθέσουν μήνυση στο Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο που είναι αφορολόγητο μέσα στην Ελλάδα μου, δεν έχει πληρώσει ποτέ εφορία και κάνει ρατσισμό στους Έλληνες. Αυτός είναι ρατσισμός!Δεν είμαι εγώ ρατσιστής, εγώ είμαι Έλληνας!!!
Ρατσισμό κάνουν όλοι αυτοί στην κυβέρνηση, οι οποίοι για κάποιο λόγο βάλανε και ότι μαζί με την μήνυση που θα φας, την φυλακή, θα σου στερήσουν και τα πολιτικά δικαιώματα. Γιατί; τώρα έχω;; Πούντα;

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αγαπητοί συν-Έλληνες ρατσισμός είναι όταν ο Έλληνας πεθαίνει και δεν έχει σύνταξη. Ρατσισμός είναι όταν δεν έχει δουλειά, αλλά τελικά 4 εκατομμύρια ή 3 εκατομμύρια συντάξεις δίνονται σε αλλοδαπούς, που δεν θα κρίνω αν καλώς ή κακώς δίδονται, παίρνουν συντάξεις και επιδόματα. Αυτό είναι ρατσισμός κύριοι. Είναι ρατσισμός όταν μου δίνουν φάρμακα και μου δηλητηριάζουν τα παιδιά μου με εμβόλια, είναι ρατσισμός στην χώρα μου, αυτό είναι ρατσισμός!! Ο Έλληνας διώκεται με το μεγαλύτερο ρατσισμό των αιώνων και θέλουνε να μου βγάλουνε αντιρατσιστικό στην Ελλάδα; Δηλαδή είναι ρατσισμός που μαζευόμαστε και ενωνόμαστε; Είναι ρατσισμός η ένωση των Ελλήνων; Η αποψινή μας σύναξη είναι ο ρατσισμός; Ο Έλληνας δεν ήταν ποτέ ρατσιστής! Αυτοί είναι ρατσιστές και τις επόμενες μέρες θα το αποδείξουμε και θα υπάρξουν μηνύσεις. Μας δώσανε αφορμή με αυτό το νόμο, να αρχίσουμε να ανοίγουμε το κεφάλαιο… ποιοι είναι, τι κάνουν εδώ, και για ποιο λόγο μας σκοτώνουν!

Να θυμάστε αγαπητοί μου συν-Έλληνες ότι είμαστε μόνοι μας. Οι ιδέες φουντώνουν, ο Έλληνας όπως είπε και ο Λαμπράκης, καλή του ώρα, είμαστε δημιουργοί. Ούτε τρελλοί, ούτε βλαμμένοι. Έχουμε λογική και κάθε λογικός άνθρωπος έχει Θεό στο κεφάλι του! Όποιος δεν έχει λογική, δεν έχει Θεό! Εμείς έχουμε πολύ και μέσα στους αιώνες το έχουμε αποδείξει!! Σήμερα λοιπόν η λογική επικρατεί!!

Είδαμε τι έγινε, σας το αποδείξαμε! Τα οικονομικά εργαλεία, δεν ήρθαν μόνο για τα χρήματα, για τα οικονομικά! Ήρθαν για να δείτε για ποιο λόγο το έκαναν, πως το έκαναν, πως έγινε όλη αυτή η διαδικασία όλα αυτά τα χρόνια, πως σας έκλεβαν!! Πως ήρθανε να μου πούνε ότι η Ελλάδα μου κάνει 500 δις, 400 δις, αλλά τελικά δεν χρωστάω τίποτα!! Πως σε σκοτώνει σιγά σιγά, πως σου αλλάζει την ιστορία, πως σου αλλάζει την γλώσσα! Για ποιο λόγο; Δεν είναι ρατσισμός να μου πειράζεις τα λαογραφικά μου στοιχεία; Δεν είναι ρατσισμός να μου αλλάζεις την ιστορία; Δεν είναι ρατσισμός να μου κόβεις την αλφάβητά μου; Δεν είναι ρατσισμός να έρχεσαι να μου μαθαίνεις πώς να φτιάξω; Δεν είναι ρατσισμός όλα αυτά; Τι είναι ρε συν-Έλληνες όλα αυτά;; Ε λοιπόν δεν το ανέχομαι άλλο!!!

Γράφει ο Αλέξανδρος Γεωργιάδης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.