Η Λογική της «ΚΑΜΜΕΝΗΣ ΓΗΣ» – Της Φανής Δεληγιαννίδου



«Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί κάλλιστα να ασκήσει κοινωνική πολιτική και να επιλέξει να διατηρήσει σε λειτουργία ένα νοσοκομείο που δεν αντέχει στον ανταφωνισμό».

Αυτά ακούστηκαν δια του πλέον έγκυρου στόματος του υπουργού υγείας κυρίου –  κυρίου  Βορίδη, σε συνέντευξη τύπου που έδωσε με αφορμή τις νέες περικοπές στις συνταγογραφήσεις διαγνωστικών εξετάσεων στον ΕΟΠΥΥ.

Κάποτε όταν γινόταν εκλογές και άλλαζε το κυβερνόν κόμμα, η πρώτη δήλωσε που έκανε η νέα κυβέρνηση συνηθιζόταν να είναι «παραλάβαμε καμμένη γη». Και εννοούσαν ότι χρειαζόταν χρόνο για την ποθούμενη από τον κόσμο αλλαγή που ώ! του θαύματος ξεκινούσε πάντα λίγο πριν την λήξη της θητείας της, ως προεκλογική σχεδόν καμπάνια για τις νέες εκλογές.

Τώρα τα ήθη και οι συνήθειες άλλαξαν . Στην μετατρόϊκα εποχή έρχεται η νύν κυβέρνηση και διαλαλεί ευθαρσώς και δίχως καμιά ντροπή ότι καίει ότι απέμεινε, αν επέμεινε!, και προκαλεί  το κόμμα που φαίνεται να επικρατήσει στις επόμενες εκλογές για κοινωνική πολιτική!!!!!

Τουλάχιστον Θράσος αν όχι πολιτική αγυρτεία θα το έλεγα αυτό κύριε??? Βορίδη!!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.