Το νέο προεδρείο και τα νέα μέλη των ειδικών επιτροπών του Δήμου Κοζάνης

Από τον Πρωινό Λόγο:

Στις 12 μ. της Κυριακής στο Κοβεντάρειο της Κοζάνης, ξεκίνησε η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με το νέο του σώμα, αναλαμβάνοντας έτσι τη θητεία για τη νέα αυτοδιοικητική περίοδο.

Στην πρώτη συνεδρίαση του σώματος, πραγματοποιήθηκε η εκλογή προεδρείου αλλά και μελών στις επιτροπές ποιότητας ζωής αλλά και την οικονομική επιτροπή.

Νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης ανέλαβε μετά από πρόταση του δημάρχου Λευτέρη Ιωαννίδη, ο Αντώνης Κύρινας, ο οποίος τελικά εξελέγη με 29 ψήφους.

Αντιπρόεδρος εξελέγη με 35 ψήφους ο Σιδηράς Αναστάσιος (εκλεγμένος από την παράταξη του Λ. Μαλούτα “Ενότητα για το Δήμο Κοζάνης”).

Γραμματέας εξελέγη ο Χάρης Χαριτίδης, από την παράταξη “Παρέμβαση ανάπτυξης για το Δήμο Κοζάνης” (του κ. Δεληγιάννη).

Επίσης κατά τη συνεδρίαση εξελέγησαν τα μέλη για τις επιτροπές του Δήμου:

Ειδικότερα, για την Οικονομική Επιτροπή, εξελέγησαν: Πρόεδρος ο Λευτέρης Ιωαννίδης και από την συμπολίτευση οι: Γιώργος Βαλαής, Γκούμπας, Λιάκος, Σιώμος και Λαβαντσιώτης. Από την αντιπολίτευση οι: Λ, Μαλούτας, Β. Καραπάτσιος και Χ. Λαμπαδά.

Για την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εξελέγησαν: Πρόεδρος ο Λευτέρης Ιωαννίδης και από τη συμπολίτευση: Σιαμπανόπουλος, Δημόπουλος, Π. Ιωαννίδης, Φ. Φτάκα και Βακουφτσή. Από την αντιπολίτευση οι: Κώστας Κυριακίδης, Κουϊμτζίδου και Τσιρέκα.

Αντιδήμαρχοι και πρόεδροι στις κύριες επιτροπές του δήμου (χωρίς να έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα), αναμένεται να αναλάβουν οι:

Γιώργος Βαλαής – Αντιδήμαρχος Οικονομικών

Κώστας Δεσποτίδης – Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Πολεοδομίας (συγχωνεύονται)

Ελένη Τασοπούλου – Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου

Αχιλλέας Δημητριάδης – Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης

Οι “χωρικοί” αντιδήμαρχοι”
– Θύμιος Ζαγάρας – Αντιδήμαρχος με αρμοδιότητα τις περιοχές Ελίμειας- Αιανής

– Τέλης Πουταχίδης – Αντιδήμαρχος με αρμοδιότητα περιοχές Ελλησπόντου- Δημ. Υψηλάντη

Οι πρόεδροι

Πρόεδρος Κοινωφελούς Επιχείρησης ο Μανώλης Κουτσοσίμος

Πρόεδρος στη Κοβεντάρειο Δημοτική βιβλιοθήκη ο Παναγιώτης Δημόπουλος

Πρόεδρος στη ΔΕΥΑΚ ο Γιώργος Πεκρίδης

Πρόεδρος σχολικής επιτροπής α/θμιας εκπαίδευσης Θέμης Λιάκος, πρόεδρος σχολικής επιτροοπής β/θμιας εκπ/σης Χάρης Φούκας.

Γενικός γραμματέας: Βασίλης Μπουγιοτόπουλος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.