Μέχρι 31 Οκτωβρίου οι προτάσεις για το Leader Kοζάνης – Αναλυτικά οι πληροφορίες για την 3η Προκήρυξη του προγράμματος

Περιθώριο μέχρι την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 16.00, έχουν οι ενδιαφερόμενοι για την υποβολή επενδυτικών προτάσεων στα πλαίσια της 3ης πρόσκλησης του τοπικού προγράμματος προσέγγισης Leader της Ομάδας Τοπικής Δράσης (Ο.Τ.Δ.) «Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας ΑΕ-ΑΝΚΟ».

Οι ενδιαφερόμενοι (υποψήφιοι δικαιούχοι) καλούνται να υποβάλλουν τις προτάσεις τους στα πλαίσια του Μέτρου 41: «Στρατηγικές τοπικής ανάπτυξης» και στα υπομέτρα των μέτρων 411: «Ανταγωνιστικότητα» και 413: «Ποιότητα Ζωής/Διαφοροποίηση».

Περιοχή εφαρμογής των υπομέτρων και δράσεων, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, είναι οι Δήμοι:

-Δήμος Κοζάνης εκτός της Δ.Κ. Κοζάνης (καθόσον υπερβαίνει τους 5.000 κατοίκους)
-Δήμος Εορδαίας εκτός της Δ.Κ. Πτολεμαίδας (καθόσον υπερβαίνει τους 5.000 κατοίκους) και εκτός των Δ.Ε. Βερμίου, Βλάστης και Μουρικίου οι οποίες εντάσσονται στον Άξονα 3 του ΠΑΑ).
-Δήμος Βοίου εκτός τις εντός σχεδίου περιοχές της Δ.Κ. Σιάτιστας (καθόσον υπερβαίνει τους 5.000 κατοίκους) και εκτός των Δ.Ε. Ασκίου, Τσοτυλίου, Νεάπολης και Πενταλόφου οι οποίες εντάσσονται στον Άξονα 3 του ΠΑΑ.
-Δήμος Σερβίων – Βελβεντού (εκτός των Τ.Κ. Καταφυγίου, Πολυφύτου και Αγ. Κυριακής οποίες εντάσσονται στον Άξονα 3 του ΠΑΑ).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι υποβολή των επενδυτικών προτάσεων γίνεται έως την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 16.00, στην έδρα της Ο.Τ.Δ./ΑΝΚΟ: Φον Καραγιάννη 1-3, Κοζάνη είτε ιδιοχείρως, είτε με συστημένη ταχυδρομική επιστολή ή ταχυμεταφορά, υπόψη κας. Γκερεχτέ Ζωής.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο τηλέφωνο 24610/24022, στους αρμόδιους κ.κ. Γκερεχτέ Ζωή, Γκουντιό Έφη, Ράγια Βασίλειο, Μιμίκο Κωνσταντίνο και Παπαγερίδου Νάταλι.

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.