Ραχήλ Μακρή: «Η ανατροπή της μειοδοτικής πολιτικής των Κυβερνώντων είναι επιβεβλημένη»

Στη Χαλκίδα μετέβει η τομεάρχης Ανάπτυξης και Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Βουλευτής Ν. Κοζάνης κ. Ραχήλ Μακρή ύστερα από πρόσκληση των εργαζομένων στα τσιμέντα Χαλκίδας.

Συνοδευόμενη από την πρόεδρο και μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής του Κινήματος συναντήθηκε ακόμη με τον πρόεδρο των ξενοδοχοϋπαλλήλων, ο οποίος της παρουσίασε τα σοβαρά προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του συγκεκριμένου κλάδου. Ακολούθησε συνάντηση με τον πρόεδρο των απολυμένων εργαζομένων της shelman, ο οποίος της δήλωσε ότι έχουν φτάσει στα όρια της επιβίωσης.  

Στο εργοστάσιο των τσιμέντων Χαλκίδος η Βουλευτής Ραχήλ Μακρή ενημερώθηκε από τους παραβρισκόμενους εργαζομένους και τους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους τους και δεσμεύτηκε να συνεχίσει τον κοινοβουλευτικό έλεγχο για την διασφάλιση του δικαιώματος στην εργασία ατόμων με υψηλή εξειδίκευση και πολύτιμη εμπειρία στην τσιμεντοβιομηχανία.

Με το πέρας της επίσκεψης της στο εργοστάσιο των τσιμέντων Χαλκίδας η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων επισκέφθηκε τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Χαλκίδας, ο οποίος την ενημέρωσε για τα προβλήματα που έχει διαπιστώσει η νέα ηγεσία της τοπικής αυτοδιοίκησης της πόλης. Η βουλευτής αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα και κοινοβουλευτικών παρεμβάσεων για την επίλυση των ανωτέρω αναφερομένων ζητημάτων συμφώνησε να σταθεί αρωγός των προσπαθειών όπου και εάν αυτό χρειαστεί.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.