Και αυτή την Κυριακή «Παραμυθένιες Κυριακές» στο δημοτικό κήπο ΚοζάνηςΚυριακή 07 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 11 π.μ. Εκδήλωση παρουσίασης των μουσικών παραμυθιών:

«Η Ζιζή η λαγουδίνα έχει κόρη μπαλαρίνα», που μιλά για το σεβασμό στην μοναδικότητα της προσωπικότητας του παιδιού μας, με δράσεις ρυθμού και παιχνίδια με τους ήχους των μουσικών οργάνων.

«Οι θαλασσινές ιστορίες του καπετάν Νικόλα», που με σεβασμό και αγάπη μαθαίνει τον κόσμο στη μικρή του εγγονή, μέσα από τα δικά του έμπειρα μάτια-έτσι περνώντας από θαλασσινά περάσματα με νηρηίδες, καρχαρίες, φώκιες και φουρτούνες τρομερές η μικρή μας ηρωίδα, μαθαίνει να βλέπει τον κόσμο με αισιοδοξία, τόλμη, θάρρος, φαντασία.

Την αφήγηση θα κάνει η ίδια η συγγραφέας των παραμυθιών Λητώ Τσακίρη-Παπαθανασίου, με τη μουσικό των παραμυθιών Νικολέτα Κουκουλοπούλου και το ακορντεόν της.

* Ανακοινώνεται ότι η εκδήλωση των «Παραμυθένιων Κυριακών», την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014,σε περίπτωση κακοκαιρίας, θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό ωδείο Κοζάνης, απέναντι από το δημοτικό κήπο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.