Ευχαριστήριο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Λευκοπηγής



Ο Σύλλογος  Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Λευκοπηγής , ευχαριστεί την Κ. ΔΩΡΑ ΖΗΓΡΑ για το ψηφιδωτό <<ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ>>, που δημιούργησε αφιλοκερδώς, με τη στήριξη  και  συνεργασία  του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και των  μαθητών/τριών  του Δημοτικού και του Γυμνάσιου της Λευκοπηγής.
 
 
♦ Ευχαριστεί επίσης τον απερχόμενο  Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, Κ. ΚΑΡΑΠΑΤΣΙΟ , και τις Τεχνικές Υπηρεσίες ,  που  επέτρεψαν την παρέμβαση  στο  κτίριο  για   τη  δημιουργία του έργου.      
♦ Τον  Πρώην  Διευθυντή  του  Σχολείου  Κ. ΤΥΡΟΔΗΜΟ  και  το Σύλλογο Διδασκόντων .
♦  Τον  Πρόεδρο της Κοινότητας  Λευκοπηγής  Κ. ΖΑΜΙΧΟ  που  παραχώρησε  την αίθουσα  της  κοινότητας  για  την  κατασκευή  των  ψηφίδων.
♦ Τον  Πολιτιστικό  Σύλλογο  << Ε.Μ.Α.Σ. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ>> για  τα κεράσματα  που  πρόσφερε στα  παιδιά  κατά τη διάρκεια  κατασκευής  του  έργου.  
♦  Τους  Γονείς  που  επέτρεψαν τη  συμμετοχή  των παιδιών,  και όλους  τους εθελοντές .
♦  Τέλος , για μια  ακόμη  φορά ,  όλες  τις  παιδικές  ψυχούλες,  που δημιουργούσαν,     όλο το  χειμώνα με ευχαρίστηση για να τελειώσει  αυτό το ΥΠΕΡΟΧΟ  ΕΡΓΟ.
 

 

Για το Δ.Σ.
 
Η    ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Η   ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΖΑΜΠΑΚΑ ΕΛΕΝΗ                                   ΦΙΛΗΜΕΓΚΑ ΔΗΜΗΤΡΑ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.