Οι νέες αποκαλύψεις της «Δίκης» – Χρήστος Σάββας: Δέχτηκα πιέσεις από τον Γιώργο Σαρρή να αναιρέσω τις καταγγελίες μου!



Νέα στοιχεία στον αέρα από την εκπομπή «Δίκη», όπου αποκαλύφθηκαν συνομιλίες, σύμφωνα με τις οποίες παράγοντες του ποδοσφαίρου φέρεται να εμπλέκονται με ναρκωτικά και εκβιασμούς.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι νέες αποκαλύψεις-καταγγελίες της εκπομπής του ΣΚΑΙ «Δίκη». Εκεί, αναπαρήχθησαν συνομιλίες που κατέγραψε ο υπερκοριός της ΕΥΠ, που φέρται να είναι ανάμεσα σε παράγοντες του ποδοσφαίρου, αλλά και δημοσιογράφους-εκδότες, όπου μιλούν μεταξύ άλλων για ναρκωτικά, απειλές μέχρι και για την ζωή διαιτητή, όπως και για σοβαρά πολιτικά θέματα κατά την προεκλογική περίοδο.

Επίσης, υπάρχει και η επώνυμη καταγγελία του πρώην αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ και προέδρου της ΕΠΣ Κοζάνης Χρήστου Σάββα, που ισχυρίζεται πως δέχτηκε πιέσεις από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, να αναιρέσει την καταγγελία του για τους στημένους αγώνες.

Αναλυτικά η καταγγελία του κ. Χρήστου Σάββα:
 
«Δέχτηκα πιέσεις από τον Γιώργο Σαρρή να αναιρέσω τις καταγγελίες μου για τους στημένους πίνακες διαιτησίας. Μάλιστα μου έδωσε έτοιμη δακτυλογραφημένη δήλωση, την οποία προσκομίζω στον κύριο εισαγγελέα.

Στην αρχή θεωρούσα ότι ο Σαρρής ήταν θύμα της εγκληματικής ομάδας των παραγόντων της ΕΠΟ και περίμενα και ο ίδιος να επιβεβαιώσει τις καταγγελίες μου. Γρήγορα αντιλήφθηκα ότι και ο Σαρρής συμμετείχε στην εγκληματική ομάδα ως ενεργό μέλος και όχι ως απλός θιασώτης και παρατηρητής.

Στις 9 Μαρτίου 2013 ο Σαρρής, με αφορμή το μνημόσυνο του πεθερού του, επισκέφθηκε την Κοζάνη και προσκάλεσε σε γεύμα τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΣ Κοζάνης κ.Γεώργιο Μαργαρίτη, στον οποίο ανέφερε τα εξής: «Όσο είναι πρόεδρος της Ενωσης Κοζάνης ο Σάββας, η Ένωση είναι καταδικασμένη. Δεν πρόκειται να πάρετε μία. Δεν πρόκειται να ξαναπαίξει διαιτητής της Ένωσης και δεν πρόκειται να μπει παρατηρητής αγώνων της Ένωσης σας».

Όταν ο κ.Μαργαρίτης τον ρώτησε τι πρέπει να γίνει για να αντιστραφεί το κλίμα, ο Σαρρής του απάντησε ότι «ή πρέπει να διώξετε τον Σάββα από πρόεδρο» ή “πρέπει ο ίδιος να πάει ξανά στον εισαγγελέα και να πει ότι την ημέρα που έδωσε την κατάθεση ήταν ζαλισμένος”».

gazzetta.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.